Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci kriminalac u ex-yu...
Kada je trebalo preuzeti vlast antibirokratskom revolucijom uz Miloševića, bio je prvi. Kada je trebalo učvrstiti vlast tokom rata 90-ih, bio je prvi. Dubrovnik, snabdijevanje VRS gorivom 1995. tokom sankcija Srbije prema RS. Kada je trebalo zadržati vlast nakon što je Milošević uzdrman i na kuma udario. NATO dobar... Šta god treba samo da održi vlast i sačuva zarađeno... Ali ako kaže loše nešto protiv Srbije, u Sarajevu ekstaza i sve se zaboravi.
knezevic je trebao da bude kandidat DF.mandic je istroseni politicar ali je kao sto je i najavljivao pozvao svoje glasace da glasaju za milatovica u 2 krugu.to ce uraditi i becic.sasvim dovoljno da se milo posalje u istoriju.a mila ce da podrze vec proverene snage iz muslimanskog i alb korpusa i saka draginjinih(lepa na majku iz pozege)neofasista.nedovoljno.
jesu li kod njih bili elektronski izbori ili kao i kod nas..ako je kao kod nas onda je sve lazirano i pokradeno
jesu li ko
A joooj jes i on godinama trovao sve. Nek ide fašista.
Ovde u BiH ga možete d.udlat uz pomoć pedofila kačavende
pobjedit ce neko ko konakovic i forto...ode crna gora u zaborav i postade srpska smrdska tvorevina
Ovaj drugi mali i mlađi treba još da se natrči i pokaže svoju zrelost i vještinu. Za sada CG uz Milu ima snagu i jačinu.
Vještinu u čemu? U lopovluku? 🤣
Pobjednik je 🇪🇺 Evropska Unija. Crna Gora 2024. počinje ulazak. 1. Januar 2025. ulazi u EU.
Čestitke na večinskim glasovima. Nadam se da će glasači prepoznati tvoje odlike zrelog,dobrog i vještog lidera.
Za BiH, je najbolje da pobijedi Djukanovic, sve ostalo srpsko-ruska prica uz pomoc crkve
Pa kad su aktivirane celije da se unisti Crna Gora