Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće Milo da mu sutra nekakav Milorad koči napredak države. Respekt.
Ateista, usto predsjednik jedne države, najavljuje da će osnovati crkvu. Ovo može samo na ludom Balkanu!
Milo pregazio četničke ekstremiste ko plitak potok.
logično,ako je autokefalna onda je crkva zemlje u kojoj je,zašto bi bila SPC,treba biti i BiH PC,Hrvatska PC,Slovenska PC,jedino ako Srbi ne misle ponovno sve "objediniti" u neku novu državu u kojoj bi bili i policajci i tužitelji i suci,..logika kaže tako ,ali pošto u Srba logika nije nešto s čime se često služe možeš svašta očekivati,..
Bravo Milo, junaštvo je sebe zaštiti od drugih (znamo ko su "drugi"), čojstvo je odbraniti "druge" od sebe, one koji nisu veleSrbi Srbije i Crne Gore, sa Ristom Sotonom na čelu
ma pravi gospodin nema cole mile nego vezi konja gdje ti aga kaze tako je
Ko li pravi ove rijeci-autokefalna,vaseljena?Valjda im bolje zvuci nego samostalna.
Niti ima drzavu niti ce imati crkvu, pa nema vas tvoji niti 250 000 maymune glucpi, uskoro ce nestati crnogorca nacija i drzava. Vi ste prokleti gotovo je.
Legendarni lider Crne Gore i najveci sepski izdajnik
@potocari Već kada taj nik koristiš, 95. godine Srbija je uvela sankcije RS, ali je Milo slao naftu i ostalo. Par godina prije toga jahao na talasu srbovanja. Pa slali vojsku u Hrvatsku. Da se Evropa okrene za 5-10 godina u antiislamsku priču, prvi će Đukanović da se okomi na Bošnjake u CG i džamije...
https://youtu.be/fPey_TDP80s KRAJ DRŽAVNE ZASTAVE JE NAŠE 30. I ZASTAVA NATO ALIJANSE 31. PONOSITO ONE SE VIJORE 32. POD SLOBODNIM NEBOM CRNE GORE
J..b..e Milo i ne vadi ove mitomane...hehehehe
samo jako protiv rusitelja drzave...spc izvor zla na ovim prostorima
Kakav projekat Evrope, pa sa srbima ni kokosinjac ne mozes projektovati a da ne zakuhaju.. Nije to naucilo noirmalno zivjeti pa ga jb..
Crna Gora jedina clanica pobjednicke koalicije u oba svj.rata,koja je izgubila samostalnost poslije 1.svj.rata,sada Trump vraca dug prvog Roosewelta,samo ti Ameri su pogan,pa bi mogli ponovo izdati Crnogorce.
Klin se s Klinom izbija.
Crna Gora jaka ko beton . Cetnike samo u glavu Milo
Sve sto doprinosi da se zlocinacko-genocidni projekt zvani Velika Srbija potpuno unisti podrzavam !!!!!