Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svako bio los. Bilo je normalnih i u Srbiji. Samo ste vi, bolje receno vecina vas, u ono vrijeme malo drukcije razmisljali.....Kad je svako od Srbije ruke digao, vi ste se sjetili ovog drugog puta.....
Djukanović: "Djukanović iz 1991. je sramota za Crnu Goru".
milo je najbolji politicar balkana
"Sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče" Nisu ovi Crnogorci stvarno loš narod. Šteta što je put do Podgorice onako s*eban.
Korak po korak istinom se sve moze poboljsati, da hoce to komsije Srbi skontati cijeli bi region bio hajrovao...
Ko se stidi neće se ponoviti ! NAŽALOST VLASI SE STIDE SAMO PROTIV JAČIH, koji su sad i u NATOu !
A sto si ucestvovao u tome, sto nisi pokazao zube ako si i tada tako mislio?
@Varaga900 IMA PRAVO PRIZNATI DA JE TADA POGRIJESIO,ZAR NE???
Šta je sada tu sporno? Aleksandar Vučić može da se posipa pepelom, a Milo Đukanović, jer je autohtoni Crnogorac, nemože?!?! Nikada vam ugoditi - jadni kalimere!
dubrovnik je samo jedan od gradova..