Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bogu da djevojčice nije oteo neki manijak silovatelj i ubojica bolesnog mozga kojih ima sve više na našim prostorima.
Suvisno mi je objavljivanje imena i prezimena maloljetne djece. Mislim da je jako ruzno od vas jer se radi o prostorima gdje informacije kruze slobodno. mislim da ne doprinosi vecoj informiranosti ni to ni objava imena ostalih. Treba misliti na stetu koju to moze dodatno nanijeti neduznoj djeci. Molim vas za malo odgovornosti
imena od djece objavljujete a od kriminalaca ne objavljujete...mi vas pitamo zasto??????????????????
Zbog sve težeg ekonomskog stanja u mnogim porodicama dolazi do stvaranja neodrživih situacija, što često dovodi do rastava brakova, a što se najnegativnije odražava na djecu kojoj je, upravo u vrijeme odrastanja, najpotrebnija roditeljska potpora.. Tako veliki broj djece napušta porodicu, kao i ove dvije djevojčice, te traže pomoć društvene zajednice, a ponajprije od Centra za socijalni rad. Ako država ne promijeni odnos prema siromaštvu, ovakvih tužnih primjera će biti sve više.
hmm zar nije zabranjeno iznositi imena malodobnika???
Harise smiri se. Nisi sa svojim gooznim jaranima na Beges-gej - paradi...samo opusteno..idi prebroj stolice :-)
Kad bi Hilmo strpao mojih 24 cm, ostao bi bez zuba...
duse drage sta li je u njihovim glavicama
kad bi na nasih 24 posto ovako oduzimali djecu, pola roditelja ostalo bi bez djece
danas su roditelji neodgovorniji od djece.