Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce srbi su to. Ove stvari su kod njih normalne. Samo procitaj te \"Necistu Krv\"
Bošnjaci muslimani su neobrazovane seljačine, dok su Srbi zajedno sa njihovim premijerom Republike Šumske oličenje kulture i obrazovanosti... naravno da jeste, ali samo onda, kada mislite da u to spada psovanje, prijetnje, skakanje i skidanje do gola po turbo folk kafančugama, kada su u pitanju prijetnje novinarima, kao i zelje da ih srčani udar sustigne, a sve to u prisustvu medija... a tek jos kakvu ste kulturu pokazali u ratu... genocid, najstrašniji zločini, rušenje vjerskih objekata, spaljivanje najvece biblioteke na Balkanu, uništavanje olimpijskih objekata... sve sama plemenita djela... dodi do teherana i pogledaj pravoslavne crkve, ni u ratu, a ni poslije im nista nije falilo, a tako je i u tuzli i u zenici i u bihacu... i to sve ima dokumentovano u raznim sudovima... pogledajte samo haške presude, ah da, svijet je protiv Vas, svijet voli nas Bošnje, zato su nam uveli embargo na oružje dok smo nasuprot sebe imali jednu od najjačih svjetskih armija..
sad cu ja vas muslimane da obrazujem po pitanju silovanja. naime ovde gde radim u nemacka imam dosta prijatelji srbe ali i nekoliko Nemci. Jedan nemac Karl Hajnc je moj poslovodja ovde na autobuka stanici u Minhen gde radim na civiluk za kaputi i putna torba. neki dan smo malo vise popili jagermajster i kaze Karl Hajnc dodji kod mene u stan da slusamo ploce imam prva dva albumi Belo Dugme na vinil. I tako smo slusali muziku i pijuckali po malo i onda me Karl Hajnc iznenad poljubio. Nisam mogao odoleti njegovoj muskosti. uzvratijo sam poljubac, dok su nam se jezici isprepletali osetih njegovu ruku na mome udu. Otkopcaj mi slic i stavi ga u usta rece mi karl hajnc. bez razmisljanja sam poceo dudlati njegovu germansku qurrccinu. Lepo sam se osecao. Nakon par trenutak osetih kako me topli mlaz sprica po grlu. Karl Hajnc je glasno stenjao. Svrsio mi je u usta. Dok smo se zakopcavali Karl hajnc mi rece NAJVISE volim srbe yebavat jer ste najvece pedercine. sad ne znam sta da radim?
malo se drugari igrali sa svojom skolskom kolegicom po podrumima... samo tako i.z.j.e.b.i.t.e. te srpkinj.e do bo.l.aaaaaaa!!!!!!!! mua.ha.hah.aha.haha.hah.ah.aha!!!!!!!!
koji je ovaj sax... samo da ostavre sto vise klikova... j... li vas vasi naslovi vjesti... kakvo smece kapitalističko...
Srbija smrbija... tako vam je u toj zemlji hajvana...
Ma na balkan treba nuklearne bobme bacati dok se ne izbrise sve...ima i dobrih ljudi, ali to bi se statisticki nazivalo \"kolateralnom stetom\"... Stvarno, na svakom forumu, blogu, cak i na komentarima you tube-a, samo nek neko spomene nacionalnost, lavina komentara prepucavanja...iznervira se bezveze...a sto se tice dijevojke, danasnja omladina, sumljivo mi je da je tek nakon par mjeseci prijavila ocu, kakve su ove danasnje curice nebi me cudilo da je sama organizovala orgije u podrumu....
hefendija 24.02.2010. u 14:24 DA NISI I TI NASTAO TAKO U NEKOM OD TIH PODRUMA ? ?
Jadna djevojčica:( A ovim manijacima brate mili odsjeći onu stvar i završeno. Kakvi kreteni! Kastriranje pa onda u zatvor, nek ih tamo odrađuju, fuj monstruma.
A koliko li je samo naš vrli hefendija rejs Seric učinio na opismenjavanju muslimana?
40% stanovnistva u BiH NEPISMENO , vecinski muslimani
Jel\' ovo u vezi neobrazovanih muslimana neka teza od dr. Dabica ili je dosla ili proistekla sa SAN-u. Tvoje tvrdnje su u najmanju ruku smijesne I neosnovane ali ipak vidim ulozio si trud da pokusas biti pametan. Slijedeci put pozovi se na cinjenice umijesto da ispadas komican. Pozdrav.
Jel\' ovo u vezi neobrazovanih muslimana neka teza od dr. Dabica ili je dosla ili proistekla sa SAN-u. Tvoje tvrdnje su u najmanju ruku smijesne I neosnovane ali ipak vidim ulozio si trud da pokusas biti pametan. Slijedeci put pozovi se na cinjenice umijesto da ispadas komican. Pozdrav.
@123- bas nemas potrebe da te vredja ova-pa pogledaj bilo koju seriju i shvatices o cemu se prica a to je definitivno istina-eto ti radis gde srbi ciste a ja gdje muslimanke ciste i ja ih zbog toga ne smatram glupim-bolje bilo sta raditi nego biti na socijali-ja znam da se neces sloziti ali istina je da da naj zaostalija populacija je u bivsoj yu i ne samo na tim prostorima je muslimanska-isto ni mene ne vredja ovo sto su srbi siloval nekoga,to se radi svuda u svijetu i neka odgovaraju oni koji su radili a mene to ne dotice
@minhen...Vidis taj pokusaj da lukavo nekog ovdje ponizavas ne prolazi. TI kao kulturno nama saopstavas da smo neobrazovani. Zivim vani i ovdje gdje ja radim, ja imam visoku poziciju a 3 srbina ciste wc, kancelarije i ostalo. Vidim ih u prolazu i naravno nemamo kontakt. Pa ko je neobrazovan?