Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago hrvatima. izborili su se, a nas ko je.be, nismo nista bolje ni zasluzili. niko ne radi a svi sjede i dr.kaju qu.rac na kafama po citav dan. bravo mi.
Ih da je njima ostala Srpska Krajina kao entitet, kujac bi oni sad bili pred ulaskom u EU, bili bi u istim go.vnima ko i mi.
Zato će bogati Zapad dobiti pored: Bugara, Poljaka, Slovaka i stalih evropskih siromaha, još i Hrvatsku/Hrvate, da im ima ko raditi u komunalnom-javna čistoća, okopavati parkove, radnike na groblju i slične poslove koje Nijemci i Francuzi neće da rade jer im je ispod časti…A ako Vam Bošnjaci prestanu dolaziti na Jadran, “Lijepa Naša” će bankrotirati, propašće Vam turizam, jer od Bošnjačkog novca vam živi Makarska rivijera i dobar dio Dubrovačke !
cro kad udje u eu ima da se raspadne sva :P
pogan azijsko-africka tzv. bosnjaci nemogu prezalit sto vise nece mo svercat sudzuku i pastete na jadran
...U albaniju na ljetovanje....
@RA81, Da ne bi možda i ti autonomnu pokrajinu? Pazi da ne dobiješ po prstima i po nosu. Tako je i Fikret Abdić razmišljao pa razmisli gdje je sad.
e nek je Đoković zlatokos :)
Dok ove dvolicne sarajlije budu uz hrvate mi cemo hercegovci biti uz srbe pa nek ide ova nakaradna drzava u znate sta. / Velezovac
Jos si tu,, rekao si nam vec da mrzis muslimane i da su oni za sve krivi,,nemoj se ponavljati,,procitaj sve svoje komentare pa valjda ces skontati kakve gluposti pises,,dosadio si covjece..
BIH ĆE BITI POKRAJINA TAKO I TREBA RADI BOŠNJACKIH INDIJANACA SRPSKIH KAOBOJA I HRVATSKI MOHIKANACA
Ovako ce Tunis i Mauritanija cestitati 24% BIH ulazak u UNIJU ISLAMSKIH DRZAVA negdje oko 2030
Ti ako si iz Zagreba, ja sam crnac i ima k**** od 32 cm i dolazim iz Papua Nova Gvineja, lizi taj svoj kamen i vici riba
Sta cemo sa krizancevim selom i grabovicom i uzdolom, sta cemo sa progromom hrvata u bugojnu i srba od cace topalovica u sarajevu...sta to se nije dogodilo...ma vidljivo je da ste emocionalno vezani za tursku a nas mrzite a cinili ste zlocine kao i mi i to vas ne opravdava!
\'\'Kao sto je tebi Turska okupator i klala tvoje i meni je Hrvatska i Srbija okupator ...kontas.Tebi je izgleda logicno da poslije klanja u Srebrenici i Ahmicima navijamo za Srbiju ili Hrvatsku...nidje veze...\'\' Dakle rusenje srednjovjekovne drzave BiH od strane Turske, haracenje i slanje djece u janjicare, ekonomsko i svjetonazorsko zatupljivanje, pretvaranje u koloniju je tebi OK i zato si za tursku jer su to oni cinili nama a gdje si tu ti i tvoje bosnjastvo...sta ti nemas povijest prije turske?
@Yep potpuno se slazem.Kad razgovaras sa covjekom iz Kiseljaka ima iste probleme kao i onaj u Sarajevu ili Banjaluci.Jedini problem je sto obicni ljudi malo komuniciraju,to za nas rade politicari.
Kako ti dobro znas mjesta po BIH ja ih neznam ovako nabrojiti a iz BIH sam sigurno si bio dobar u geografiji....eee provokatori pa cemu ovo vodi,,kukati kako je lose ovome ili onome a sami cinite sve da nam bude jos gore...