Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaa baš sam se iznenadila, čuuuuj-ovo je naravno sarkastično rečeno. Mislim da ovo nije neka vijest veća vijest bi mi bila - ko ne prima mito?
Šta je tu čudno probajte na našim javnim emiterima prići ukoliko nemate \"štelu\" a javna je tajna da se kod nas nastupi \"ugovaraju\" do 2000 km zavisno od televizije.
@nedim zar sam tebe pitao za misljenje? kakva krava i gluposti? iznio sam svoje misljenje ali kad vec kenje da si ti meni ziv i zdrav ja vec odavno imam dva pasosa. Poslovno Sarajevo-Njemacka tako da mi ne trebas drzat solazu sta je EU, a unija kao unija nista veliko daje malo uzima PREVISE!!! Hrvatskoj svakako cestitke mada je to kap u moru..mali su korak ispred nas kazem opet vecih lopova od nas Balkanaca nema ugodan ostatak dana svima
Nova je hrvatski pandan nasem OBN-u, zamislite kad njihov prljavi ves ispliva na povrsinu.
Naravno da su negativni. Fuj...
To sad jevreji kao negativni ?
Sve jevrej do jevreja...
@nekamasala Jarane u RH očito žele a i jesu u Europi a pokazuje i borba protiv korupcije a tebi je bitno samo da komšiji krepa krava ti svoj glas i dalje daj istim pa ćeš u Europu malo morgen.Častitke Hrvatskoj u borbi protiv lopova.
Nek se vidi kakvi su i u Hrvatskoj a lafo sve gospoda brendirana Eh Nova TV kad vam krene gledanost prema dole Mi balkanci smo toliko bolesni i pohlepni za parama i zadojeni kradjom pa to je malo reci Hvala Bogu pa nismo svi isti Kakvi smo mi ljudi da te Bog sacuva