Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam znao kako je lako fakultet u Sirokom zavrsiti upisao bih i srednju skolu
E, nije lakse (i brze) nego u Kragujevcu!
Prošla su vremena ubleha o bolonjskom školskom sustavu u BiH. Niti je ta Bolonja instalirana u kapacitetu u kojem je usvojena niti je BiH školstvo na toj razini da zadovoljava i elementarne kriterije školstva EU. Dovoljno je pogledati samo stanje na UNSA, gdje časni izuzetci drže perjanicu BiH školstva, dok je sve ostalo zahvaljujući ministarstvu prosvjete svaljeno u ravan od osnovnog, srednjeg do visokoškolskog obrazovanja. trebat će 10 god. da se popravi šteta samo u Sarajevu.
Istom mjerom vratiti i jednim i drugim komsijama.Red je red !
Treba i njima vratit istom mjerom
Tugo moja, znači samo dupe obrisati njima možemo ništa drugo.
Treba samo radit!
Haha kakva su Kroasani komedija. Za razliku od Srbije ne poseduju ni jedan univerzitet u najboljih 500 na svetu, ali eto kao njihovi "kriterijumi" nisu dostignuti. Izigravaju neku Evropu, a najvaznije institucije su im rangom blize Bliskom istoku. http://www.shanghairanking.com/ARWU2017.html
Sve po zaslugama :)
Ovo je komedija. Za privatne univerzitete da čovjek i shvati . Ali, recimo , Beogradski univerzitet je na šangajskoj listi među 300 na svijetu, dok niti jednog hrvatskog nema ni među prvih 500 po kvalitetu..
Ovo je zato što je pretučen njihov Asim Kamber, pa uveli sankcije
sa suhim ode i sirovo!
Nije ni nama želja raditi u Hrvatskoj... to nama dođe samo međustanica ko Bosna što je međustanica ovim migrantima iz Sirije za Evropu
Ko sa diplomom ide da radi u Hrvatsku? Zar tamo ne idu samo fizikaneri? Diplome zidara, tesara i molera su upitne?
Pa diplome BIH nisu priznate ni u sopstvenoj državi a ne izvan nje hahahah , jao vic dana 😂😂😂😂
Iz Agencije je potvrdeno da Sveuciliste u Mostaru i dislocirani studiji (Vitez, Kiseljak, Kreševo, Orašje, Brčko, Livno i Žepče) vrijede u Hrvatskoj i EU, jer su prosli europsku reakrediraciju koje je provela hrvatska Agencija za znanost i visoko obrazovanje.
odlicno.Nece ni 'rvatske bit priznate u Bosni
hoce glupane, nema viteza, novog travnika i prijedora u hrvatskoj