Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba se izvinit vidi se da nije normalna
u hrvatsku zaista i ne treba ici jer za iste novce (cijene su iste u italiji i spaniji)moze se ici negdje drugo ,posto nas stalno prozivaju, jednom zauvijek prestanimo puniti hrvatske dzepove!!!!!
NEKA SE CACI SVOME IZVINE
tuurciiiiii maarsh u tuursku koopiilaadi pooturchena poogana
Samo nas izofira na kraju kada je rekla da je iz BiH. Bolje da to nije spominjala. :)
Jes,jes dobro si kazala.Jos i ppastetu mazu na plazi i paradajz halisu. Zauzimaju plazu i more. :)) jes,jes,jes ahahahaha Ma papanka nasa domaca. :)
ko je ova hrpa g/ovana treba joj glavu kamenom razbiti pri prvom boravku u SA ili bilo gdje u BiH
@ dacho: e j.eb.em ja tvoju kr.va.vu ma.ter i seku. aj kako si ti lji.g.av i na slaninu sm.rd.is...pravi zl.oci.n.ac
DOBROVOLJNO SE IZVINULA SIGURNO NIJE .
@ cro: a ja bi tvoju sestru usrecio k... obrezanim jer to dr.olja ust.ash.ka voli
ma.t.er joj ja ja.dnu.. kao i svim sku.to.rima po zapadnoj hercegovini
Jadnica ne konta da je Hercegovka, a ne Hrvatica !!!
@splicanin da se splicanin ne zove Haso ili Huso kao i onaj Trogir od maloprije ???? e u usta te yeebeem pogaana glupa. kako ste samo gluupi i primitiivni otac vas reetaardiirani pootuurcheni
ma koga briga sta ona veli, ja bi nju rado gledo na ovom povelikom i tvrdom komadu na sebi
\"Novinarka koja je zadnja snimila dvanest bošnjačkih vojnika koje je HVO uhitio 10. svibnja 1993. godine u napadu HV i HVO BiH na komandu Četvrtog korpusa Armije BiH u Mostaru. Dijana Čuljak javila se sa crte bojišnice obrane od muslimanske agresije. Ono što se na snimku sasvim jasno vidi jesu - zarobljenici. Kamera ih, jednog po jednog, hvata u totalu i oni, s rukama iznad glave, razgovjetno izgovaraju svoja imena: Hasan Balić, Alija Ćamo, Senad Ćehić, Dževad Ćolić, Mimo Grizović, Vahidin Hasić, Dževad Husić, Zlatko Mehić, Nenad Milojević, Fahir Penava, Ševko Pobrić, Nazif Šarančić i Fedža Husković. Potom, gledamo, zarobljeni borci u pratnji bojovnika ulaze u plavi kombi. Ti su nesretnici, prema svemu što danas znamo, nakon Dijane Čuljak preselili ravno na ahiret. Dijanu Čuljak Šelebaj nije previše uznemirilo to što je, osim božijh zakona, prekršila i Ženevske konvencije koje izrijekom zabranjuju snimanje zarobljenika.\"