Bez podrške javnosti
0
Dijana Čuljak prestaje raditi na HRT-u
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sa turistima je nista kakav je prilog uradila u ratu, na temu logorasa u Dretelju. Ali to valjda tako treba u Hrvatskoj, moras malo da naginjes desno da bi bio dobar. Isto kao onaj Skoro sto je pricao gluposti o Mostaru, a sada je nekakav vodielj i glavna faca na TV.
prostituka, gangster, ksenofob i fasista
Sta se vi idioti potpisujete, kao da je ovaja nakaradni sarajevo-x napravio clanak? Koji jad. Kopiraju vijest s drugih portala i jos se potpisu...ccc
Ima dobre usnice za belegije, ko i realista.
sad ide da snima pornice....
Drago nam je što odlazi s javne televizije iako je već problem od nje Hloverka.
kobila 1/1
@ realista Da li nam to ti i dalje pricas o hrvatskoj kulturi... Sjasi
eto je na al jazeeru
Evo nek ide na poskok. Tamo su njeni istomišljenici i suborci.
Obicna fuksa koja je preko kreveta napredovala u karijeri a tada je bilo popularno biti fasista i ona je isla niz vodu.Kad je promijenila glumu nije racunala da niko nije zaboravio za njenu poganu proslost,a i gospodi sa HRT-a je trebao neko kao ona da ponekad malo\"zakuha\".Sad kad su je izje...i podobro,naravno slijedi noga,kao i svakoj kuravi...
valda ce joj otvorit tv hercegbosna za katolicki puk u BiH pa da moze ispoljavati svoje frustracije
Na HRT sigurno nisi naucila svoj nacionalizam!
Eto, ode i ona s malih ekrana... nažalost, 19 godina prekasno. Sramota za nas iz Hrvatske što je bila toliko dugo tolerirana u svojoj gluposti. Pozdrav iz RH.
K . U . R . V . A
Neka svako odgovara ili bude nagrađen za učinjena (ne)djela. Ova gospođa je dosta toga učinila nedobroga prije svega prema svojim sunarodnicima Bošnjacima i Srbima - radeći kao novinar-reporter TV Zagreb/HRT. Možda je interesantan podatak znati da li porodica/obitelj Čuljak pripada partizanskoj ili ustanškoj orijentaciji?
Vi ,Bosnjaci ste obicni isfrustrirani majmuni koji se ama bas ni u sto ne razumiju.Govorite protiv ovr novinarke samo zato sto njeni novinarski izvjestaji nisu isli vama u prilog i/ili po vasem ukusu. A sta reci na pisanja one vase hamse iz \'Avaza\' Almase Hadzic, njoj se divite jel-de.E, moje Bosnje,sve dok budete takvi,niko sa vama nece ni na plazu ,ni pred plazu,ni u kazaliste ni u pozoriste,ni u crkvu ni u dzamiju, cak ni u istu zgradu za stanovanje. Ne cudite se sto od vas bjezi svako k\'o od kuge.