Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim NARAVNO,neko se mora naci,posten i pametan da ukaze na veliko kashnjenje,PRAVDE\'koja je preplavljena,Lopovlucima,pokvarenjacima i njihovim nemilosrdnim>LAZIMA
Ovaj je tek zlikovac....njegovo ime na kapiju trijumfalnu u parizu da se vidi trijumf europe. siliuju musku djecu po avganistanu pa se rukuju sa tachijem
Neko, ti si niko
E, moji bosanci.. pa ovaj kosovski narod je prosao isto sto i vi, sem sto su oni malo pametnije odigrali i zaobisli masovno zlo koje je srbija u stanju naneti. Koji ste vi nedefinisani likovi i lakovjerni, da jos uvijek vjerujete u srpske manipulacije... pa ova prica, dragi bosanci, nigdje je prolazi... samo u BiH i SR.
sarajevo x financira albanska mafija, prenosi samo tačijevu stranu priče. dokazi i snimci govore malo dukčiju istinu. Mogao bi se g. Mesić zabrinuti on je zadnju posjetu podario svom kolegi Tačiju.
Ha, ha, koji pacenik. Zavrsice se njegov zivot sa 40 godine, bilo je lijepo ali je kratko trajalo
koji je ovo kriminalac.. kakva drzava takava predsjednik.. ovo bi bilo isto kao kada bi zapad stavio Mladica da bude predsjednik Bosne i Hercegovine ... a inace cuj budale, on koji sve sredjuje ubistvima da prjeti zapadnom politicaru, pravnim sudom ..i to jos sa zapada koji u popunosti izdrzava \"njegovu\" licnu drzavu, ..