Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno 😔 strašno 😢
@Krky... tema je strašna, tuzna za bilo kakvu šalu... nije ni za očekivat iskren odgovor... kod mene nedavno ( Otac ubio dvoje djece i sebe) zapalio se u stanu sa djecom... nije bio neuračunljiv ... strašno.... 😰... „mnogi kazu: „egoista"
@Krky... hvala za odgovor... volim čuti više mišljenja ... ipak se ne mogu pomiriti s tim, zašto neko ( roditelj) moze sebi uzeti za pravo da oduzme nekom zivot ako se njemu ne zivi ( pretezno to cine muskarci) ( otac) iako zna da djeca neće imati financijske probleme... ljubomora? egoizam ? ... samo zbog tog što supruga prekida zajedničko partnerstvo/brak... Oprosti što te smaram..: hvala za vrijeme i čašicu paznje, u ovom momentu mi veoma vazno mišljenje neutralca... 🥂
ni bog je nece
Trebo je prvo sebi presudit pa onda njima
Boze sacuvaj ovih hrvata
Jadan, nije mogao vise durat
Znači volio je punicu ..čim je gađo u nogu!!
Stare rutonje u svađi... I onda kažu omladina ne valja
Ponovno ti rimo katolički rituali koji završavaju samoubistvom
Mrtvu sezonu valja preživjeti. Nije lako.
Strasno :((((