Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probajte molim vas da i to jednom riješimo!
Ma šta će probavati, ovo uvijek 3 mjeseca pred izbore slušaš, i ono poslije izbora dok se ne formira vlast. Onda sve po normali. Važno je ionako glup narod nacionalno napaliti, i eto pobjede.
@Sanja da je najbolji sve si rekao sjedi 5+ samo da sad pred izbore na nacionalnoj osnovi ne nastrada neko nevin u nekoj selendri...
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Četničko nacistička partija koja je na posljednim izborima osvojila 1,5 posto glasova. Više je Čeda Prašak od ovih naci isprdaka imao glasova. Jedva čekamo "to osamostaljenje". Vidite kakva je anti-ruska raspoloženost sada u Evropi. I Srbija kao proruska tvorevina bila bi zbrisana sa lica zemlje od NATO-a kad bi se to desilo. Odlazak Dodika sve je izvjesniji. Amerika je napravila u Dejtonu kardinalnu historijsku grešku dozvolivši postojanje genocidne proruske tvorevine kakva je Krim, Južna Osetija, Abhazija, pa sada i Istok Ukrajine. Takva je i genocidna rs. Hrvatima su dozvolili u Hrvatskoj da ih očiste etnički i Srpsku Krajinu, ali Bošnjacima nisu. Sada neka trpe Putinofila i Rusofila Dodika.
...i još povrh svega u dejtonu naprave isil :)
Samo jedan mjesec vladavine i rs bi se ugusila u vlastitim g o v n i m a neznam zasto narod dozvoljava ovo pa 90% rs radi u federaciji izostavimo li B.l ukines pipu izmaknes se da masa krene i uživaš
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Srbi iz srbije su ekstra narod, imam gomilu prijatelja i poznanika...ali ovi nasi, da bog sacuva. Sve neskolovaniji od neskolovanijeg.
@Hercegovac92 pa reci pravo ko je čiju pomoć imao 1992 i ko nije smio jedan na jedan.
ma nek se vise gone u neku stvar. vise od pola stanovnika RS-a radi u Federaciji. Prodali i privatizovali su sve. Sta ce sami?! Nisu ni svjesni toga u kakvim su govnima.
hahhaaa...Baja isao u Beograd i trazio budale za svoju promociju. Kad covjek tone, i slamka mu se cini odlicna za spas.
daj nam dveri da se igramo, igramoooooo.....
Vise mi lice na organizaciju ZVERI, nego na Dveri.
Srpski ISIS iliti na njihovom CCCC https://www.youtube.com/watch?v=mBhTyYCBLjM Trening kamp budućih koljača i ubica http://propovedniksipc.blogspot.com/2014/07/2014.html I ovo kao kršćanstvo? Apsolutno nikakve razlike između ovih i ISIS i svih sličnih idiota.
sve sto se prica bice misliteli da su se cede odrekle velike srbije 99% nije a mi se samo svom zlu radujemo kad muslimane hapse takmicimo se ko ce biti gori u komentarima da dokazemo da smo evropski znamo mi sta je evropa bicemmo u najmanju ruku ko ukrajinci srbi za ruse mi ua eu uskoro da se borimo za vlaske interese ko nepostuje svoje kako ce druge? osvijestite se bosnjaci sta bi rekli nasi mrtvi da ustanu i da nam vide stanje ? na sta smo spali!
Za takvo nesto treba imati muda,a hoce li u tu veliku Srbiju uci i RSK iz Hrvatske?? i Crna Gora,pola Makedonije,Kosovo?I jos za ovoga hercegovca Albanci nissu napravilio na GENOCIDU kao ksto je nastala genocidna republika
puste zelje-pusti snovi, svako ima pravo da sanja
Prvo, nema ovajanja teritorije BiH. Drugo pitajte Vučića dali vas hoće ali bez zemlje, odnosno može samo što ono ponesete na opancima i hoće li Srbija ponovo da ratuje? Ostalo će im sse samo kazati!
ovi srbi su stvarno na nekim teskim lijekovima I jos uvjek misle da je juga pa da nas maznu ahhahahaahahah ovaj put je druga prica samo da se realizuje pa bi vidjeli....
bolesni umovi...vidjeli da se svagdje negdje ratuje pa poželili ponovo....
Zao mi je samo ovih mladih ljudi, i djece koji su na slikama, pored ovih starijih levata, koji im napunise glavu o ovim glupostima. Da nije ovih starih cetnika, ne bi ova mrznja potrajala ni dan duze od kraja onog rata. Cuj velika srbija, kakav je to naziv, majketi. Pa ko da igrate turnir u bilijaru, pa se zajebavate sa imenima. Gdje se u svijetu jos drzava naziva nekim pridjevima. Dajte, smijesni ste vise. Popustite.
hoće ali u k.urcu