Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmedzu ch.etnika i mladomuslimana nema nikakve razlike. To su braca,isti mentalitet,isti nacin razmisljanja,isti primitivizam.
vasic A kamo BG djamija na spisku?!
To sam vam ja govorio dvadeset godina.Trebate objaviti lstu ,,persona non grata,, I ,,organization non grata,, kao Cedomir Jovanovic,Sonja Biserko,Zarko Korac . . I sve te spijunske uvkaciguzovacke NVO .. Voli vas vas I nas Crnotravac
ha ha hah ahah ahhahhah
Ni na ovom portalu covjek nema pravo na svoje misljenje i izrazavanje. Fuj.
Bolje i ce.t.n.i.cki vojvoda nego taliban i mudzahedin.
srbija na putu u totalni fasizam!! vreme totalnog mraka
@atak ...sve ti je to umivanje...k'o i ante đapić...aljo bio najmudriji, umio se prvi :)
tako je to kad im je predsjednik države č.e.t.n.i.č.k.i. vojvoda. sve medije će prilagoditi sebi, a oni koji imalo realno pišu, silom će pogasiti i proglasiti ih državnim neprijateljom.
...jel' nekom' "čistokrvnost" raison d'etre, to je zrelo za šprdačine...a kad pretjera i za robije...
...jel' moguće da nema pere i e-novina ? :))...zna ga pero nekad' pretjerat', ali ove ultra desničare dere sve u 16...
U principu "NASI"maju pravo ... podrzavam !
genocidasi