Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhapsili 10, a na hiljade im prolazae ispred nosa. to je samo mazanje ociju, da pokazu da kao nesto rade. a cinjenica je da su stranci malo bahati kada dodju na exit. verovatno misle da je i ovde konzumiranje marihuana legalizovano.
nadrogirana stoka
od uhapsenih 11, 10 strani drzavljani. tesko je vjerovati ovoj statistici - da srbijanska mladez ne duva travu. meni se nesto cini da ce prije biti da policija puni kasu, juzno-americkom metodom: uhvatis stranca, nadjes mu travu i onda ga ucjenjujes da plati kol\'ko ga mozes izmusti
hajte u sarajevo na ovjeravanje potkoljenica.