Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba to ovima ovde govoriš, njima je sve super, imaju za kafu i cigara.
Hrvatima su Kosorku izabrali Muslimani. Ovdje se radi o majorizaciji Hrvata u Hrvatskoj dok se njihov predsjednik ubi od brige za Hrvatima u Bosni. Sve je ispolitizirano i ovo mu smještaju ove 4 stranke u BiH što su potpisale platformu.
I I I I I I I I I I I IIIIIIIIIIIIII
jeste to sve kako ti kazes, ali - imate postene izbore ne mozete demonstracijama svrgavati vladu svake dvije godine - onda vam izbori gube kredibilitet totalno i politicki sistem postaje nestabilan kosorka nije izabrana, to je tacno, kao sto ni gordon brown nije bio izabran u uk, ali je bio na celu zemlje do novih izbora
Samo se mi nebunimo nama je super !!!!!!!!!!!!!!!
Hrvati nikada nisu izabrani Kosoricu za premijerku.... naša Vlada nema legitimitet, Sanader ju je postavio u maniri kartela po zapovijednoj vezi, a gdje je on sad? Novci iz proračuna su išli HDZu u blagajnu, Kosorica je sve to znala... koliko god mislite da je kod nas dobro, razmislite još jednom, BDP i dalje pada, očito smo jedini u Europi kojima pada već 2 godine uzastopno, plaće i sve je na razini 2005. godine, nezaposlenost je najveća u posljednjih 8 godina s tendencijom rasta, zaduženost je 102% proračuna... sve u svemu, ako pod hitno se nešto ne desi možda ćemo na prodaju :)
boli nas klinac, nama je dobro, ha ja!
Mi cemo da trazimo jednu policiju na nivou BiH
boli nas k..u...r...a....c za ustase