Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Revolucija za dobrobit balkana.Podrzimo 1 za 5 i biće nam svima bolje .
E moj glupsone. I ovi bi te klali i ovi bi ti otimali pola Bosne i ovi vole Karadžića i Mladića
Srba u BiH ima manje od 600 hiljada prosjećne starosti od 43 godine.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BIH biti manje od 400 hiljada.
Srbija i srbi nemaju elitu ,njihovu politiku vode primitivci palanačkog mentaliteta Vućić,Dacić,Vulin,Nikolić,Djurić koji još vode fašističku politiku prema susjednim zemljama. Srbija je zbog toga danas najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
TEST ! TEST ! Radi mikrofon zaebava mikrofonija od odbitka
@Raspad (sistema) Znas kada cete da srusite Vucica ?
Rambo Haradinaj je moj idol, iako mi je Thaci bliski rod drugo koljeno... procitajte sta su prenijeli svi mediji, a najvise hrvatski kritikujuci svoje vodje... "Sa tim gadom necu ni da pregovaram" Haradinaj o Vucicu
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
U Hrvatskoj srbi ćine 3 posto od ukupne populacije te države,na Kosovu srbi ćine 1 posto stanovništva od ukupne populacije Kosova i u BiH srbi ćine manje od 20 posto stanovništva od ukupne populacije BiH.Svake godine iz srpske republike se iseli izmedju 50 i 70 hiljada srba.
Srbija treba da se okrene buducnosti a ne da konstantno vuce BiH pa i regiju sa sobom u proslost. Kosovo nije "izgubljeno" kao sto kazu Srbijanski nacionalisti, ono je sebe ponovo naslo u novom svjetlu, novim historijskim okolnostima. Dok je bilo u sastavu Srbije uvijek je bilo najnerazvijenije, najzapushtenije, Srbi se konstantno iseljavali prema Bg za boljim zhivotom, Albanci pod represijom itd..itd..Kosovo je samo ponovo rodjeno samo u drugom, boljem ozracju
Ako Kosovo ima granice znači da nekad nije bilo u sastavu Srbije,a ima ih i Vojvodina i dokaz da su velikosrbi mitovima i lažima otimali tuđe teritorije.
. hebem i tebe i srpsku Vojvodinu, sav kosmos je srpski mitomansko pseto.
samo da namje one zute prsluke bar polovne i nama i srbijancima pa da se obracunamo
SAMO NAPRIJED. IMATE VELIKU PODRSKU IZ BOSNE !
Postoje li umjereni ikako?
pa šta ovi hoće, hljeba ili kosova ???
Interesantno da se pocasni doktor ne javlja povodom cetnickih divljanja u Hrtkovcima i inace.
Sudbina kosova je u albanskim rukama...to treba da trazite od Hasima Taçija a ne od Vučića
Neka se hebu i oni i Albanci vise...imamo mi svojih problema...