Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Vucko je seseljov potrcko od njega je naucio i od slobe
Kod nas se samo prica o komsijama, a komsije napreduju i idu dalje. Srbija ce uci u EU isto kao sto je usla i Hrvatska, a papci ce i dalje da pljuju na komsije dok se u sopstvenom dvoristu Bake, Dodo i Covke piske po njima. Izadji na protest u svoju drzavu a ne u tudju i izrazi nezadovoljstvo.
znate onu moju, vođen iskustvom a i nešto znanja ovi 1od5 miliona rade sve da Vučić dobije na martovskim izborima 2020 dobije 60% glasova. Moje su procjene između 60-65%. Uzaludna je ova virtualna "borba" čovjek je i u augustu svaki dan na terenu, radi s biračkim tijelom a ima i nekih rezultata. Tako da je sve ovo kontraproduktivno.
Da je taj pretucen kako treba ne bi se setao po Beogradu nego bi lezao u bolnickoj sobi umotan zavojima.Citava prica je prenaduvana jer nista od ovoga se nije desilo.
Poznati rumunski izumitelj Henri Coandă o Tesli govorio kao Rumunu porijeklom iz Banata s kojim je razgovarao na rumunskom jeziku.
Nikola (Nicolae) Tesla, poznati rumunski znanstvenik, rođen je 1856. godine u Lici, u selu Smiljanu. To kompletno područje bilo je naseljeno Istrorumunjima…", tvrdi se u 2005. godine objavljenoj knjizi "Izvanzemaljski Rumun" autora Valentina Ovidiua Vâzdoage, prenosi Večernji.hr.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
Nekontam ove mirne proteste.Znaš da te čeka sa druge strane murija koja ce te isprebijat,znaci nema mirnih protesta,željeznu šipku u ruku,suzavac i udri
Isti SDA
Vidi četa što se biju izmedju sebe! Sve po ledjima i malom mozgu, kako im i pristaje.
Bosanac Vucic ubi tudji narod (Srbijance) u sred Bg.
https://m.vecernji.hr/vijesti/dokumenti-koji-pokazuju-kako-je-armija-bih-od-zagreba-groznicavo-trazila-pomoc-1337821
Đura će ti oprostiti što te je tukao!
Očekivati od vlaških nomada odnosno srbo-nacista da imaju neku demokratiju u državi je kao da očekujete da priznaju svoje zločine, to se nikada neće dogoditi, jer su oni uvjereni da su žrtva svakog sistema, svakog režima, svakog naroda i da su ih svi izdali te da se oni radi toga moraju svetiti, jadan momak što je srbin..Jedino sila je lijek za srbo-nacizam..
Neće dozvoliti scene iz Pariza, ali zato će sa oduševljenjem u društvu Dodika dopuštati da mu novu školu, traktor, državni proračun, a sutra noževe i tenkove osvešćuje bradati druid sa željom da prinesu što više ljudskih žrtava!
A šta očekujete od ruskih prostitutki nego da biju demonstrante? Dobro je on i prošao, mogli su ga u masovnu grobnicu zatrpati, genocidni narod koji jedino zna jezik sile, kada nemaju na kome da ga primjene, onda jedni na drugima ispoljavaju sve historijske komplekse..