Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresor i okupator jednom I zauvijek ima zabranu ulaska, a pogotovo ako su vojne osobe u pitanju, to je jasno. Dosta je vise vasih igara i glumetanja vjecne zrtve I trajne ugrozenosti u kojem god se ambijentu nalazili. Odje6aus!
@MentalFloss Na zalost, ova srbadija koristi jasenovacke zrtve u svoju dnevnu politiku. Vjerovatno je ovo jos jedna provokacija onog ganfera Vulina. I neka su ih vratili. U ostalom, zna se da su u Jasenovcu najvise klali pokatoliceni srbi sa kamenjara. A sa njima se Dodik lize, a Vucic se jarani sa Covicem.
Kako si samo ispran i ograničen u glavi, majmune jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska je punopravna članica EU i NATO saveza. Što ruske podguzne muhe imaju tražiti na teritoriju NATO članice u vojnim odorama, na koju su u nedavnoj prošlosti vršili otvorenu agresiju? Ministar im Vulin ima zabranu ulaska u Hrvatsku već duže vrijeme. Neka laje u svojoj kućici!
Dakle, na međudržavnom nivou se kolju, ali kad je u pitanju razgradnja BiH, tu sarađuju. Još jedan protuargument četničkom i ustaškom vrhu koji tvrde da je dogovor u Karađorđevu bio nemoguć.
baci bombu goni bandu preko izvora
...vojska srbije je svake godien bila na komemoraciji u jasenovcu...ove godine im je zabraneno jer su srbi napravili spomenik na starom brodu gdje su hrvati i bosnjacka ss milicija utopili i zaklali na drini 6500 srbskih civila...klali su tri dana a njemci kad vise nisu mogli gledati zapucali su na njih i oni su utekli...za zasluge bosnjaci i hrvati su ulicama dali ime po juri franceticu koji je to vodio...predpostavlja se da je i alija bio ucesnik ....
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
Srbe sljedeći 100 godina neće niko oprati za izvršeni genocid nad Bošnjacima u BiH od 1992 do 1995.god i za izvršeni genocid nad Albancima na Kosovu od 1998 do 1999.godine.
Kakve veze Vojska Srbije ima sa žrtvama građanskog rata u NDH?
U Beogradu su znali da će "vojna" delegacija bit vraćena zato su i poslali gimnazijalce Vojne Gimnazije i studente Vojne Akademije i njihove nastavnike... Naravno da znaju i ovakvi "skandali" se dešavaju na nedeljnoj bazi na relaciji SRB-HR-BiH. Zašto? Pa zato što se narod bavi ovim tekstovima umesto time šta je danas pojeo i popio i kakva budućnost ga čeka. Zato i održavaju ovaj status pretnje, napada, i svega drugog da bi se oni u moru bogatili i radili šta hoće. Pozdrav
mudra odluka HR ... zamisli na sta je tl spremno ...kad se profashisti odluce biti antifashisti pa se opet vrate u formu vucicevih i seseljevih ideologija
Čista provokacija
Čista provokacija.
Ama zovite Dragana Čovića on bi svojim tijelom branio te jadne vojnike
Iš preko Drine. Ipak vam je Drina granica.
Vucic, Daci i ganzi Vulin su ocito pretjerali s Pupijem i njegovim njasrama. Oni su u rukovodstvu Hrvatske imali otvorena vrata al su ga brate za sr ali do kraja. Jedino nije jasno jesu li prethodno dobili dozvolu ili ne.
Može li Mile kako preko Čovketa da urgira ipak su to saradnici ...
Bravo, nema više četničkog okupljanja u slobodnim zemljama i tačka