Bez dekleracije o nezavisnosti
0
Delegacije Beograda i Prištine postigle dogovor
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi cuj zvjezdica i fusnota, jel to ona ista fusnota grcke nad makedonskim imenom hahah pa je makedonija oopet suverena zemlja, tako i ta fusnota kosovo je suvereno i odvojeno od srbije, srbi su samo ovime priznali ono sto svako odavno vidi nezavisnost kosova hahah. Stvarno nisam ocekivao da ce srbi ovako olako junacki priznati neovisnost kosova :D nema sipci im zadaju strah u kosti :D
na kosovu ima dosta bosnjaka jos kd bi BIH priznala Kosovske dokumente bilo bi super
@Marijana Pozdrav, Ja sam lav iz pionirske doline ( onaj što je jeo srpsku djecu pred rat, iako ga nije bilo ). Samo da ti kažem da te narodne poslovice pričaš svojim najmilijima, a reciprocitet primjenjuješ u vlastitom domu. Niko se ne smije Srbiji koja je, po želji SAD-a, izgubila Kosovo, već se svi smiju tome što Dodik ne smije otići na Kosovo jer mu Tachi ne da. A tvoj stav dovoljno govori zbog čega Srbija više ne šalje diplomatsku notu, već fusnotu, zbog čega je fusnota i dalje srce Srbije. Ćuti i idi u kuhinju !
Nemojte samo da se previse veselite i smijete jer zna se ,,Ko se zadnji smije najsladje se smije\' .Danas Srbija sutra Bosna ,prekosutra ko zna.
Evo šta kaže Tahiri... ako je neko upratio moj komentra na početku, shvatiće o čemu se radi link: http://www.balkanpost.net/kosovo/tahiri-fusnota-je-pahuljica-istopice-se-kad-prodje-zima.html
opet se četalji sakrili kažeš Kosmet i nestanu u vidu lastinog repa
Svi mediji u svijetu su pisali, i pišu, da su Srbi Genocidaši, kriminalci, zločinci itd... ne petljaj se, bolan, u tuđe dvorište bez ikakvih činjenica, pobrini se za sebe!
hajmo sad slavite ovo kao veliku\"pobedu\" .... hahaha.
Ovaj članak nema nikakvog smisla niti suštine. Zna se da je Kosovo nezavisno, kakvi sad natpisi bla bla...
Kosovo je država jer SAD tako žele. Ingušetija nije država jer SAD tako ne žele. Prosto ko pasulj ?! Jel mi samo neko može reći, kako se sad ulazi na to \"srpsko Kosovo\". Jel i dalje Tači određuje ko smije doći ?! Taj nesretnik je Dodiku rekao - \"ne može \'vamo\", pa Dodo ni do danas nije posjetio ruske državljane na otuđenoj pokrajini i transplantiranom srcu Srbije.
Još jedna pobjda Srbije (impozantni skor 374894739:0) istina izgubili smo Jug Kosmeta ali smo dobili Vojvodinu i Zubin Potok, malo li je?
\"Na Kosovu je bruto nacionalni prihod kao u Severnoj Koreji, ili Papui Novoj Gvineji. Cvetaju korupcija, bezvlašće, kriminal, šverc oružja i droge i trgovina ljudima, navodi list pozivajući se na izveštaj Europola. - Na Kosovu niko ne zna šta radi...EU, UN, vlada, američka ambasada ili mafija...Sve odluke klanovski podeljenog parlamenta ili nefunkcionalne vlade može da obori predstavnik međunarodne zajednice - ističe \"Ekspresen\". List navodi da će za \"stavljanje ove države na noge biti potrebne decenije...Biće skupo, ukoliko je uopšte moguće\". - Kosovo kao nacija je Grčka na kvadrat, što nam može dati ideju mračne budućnosti koja očekuje Grčku posle eventualnog ekonomskog i političkog kolapsa - navodi švedski \"Ekspresen\".
tkzv. KOSOVO, zemlja sa najvećim stopom kriminala, nezaposlenosti, korupcije u vlasti, zemlja bez izvoza vrednog pomena, investicija, proizvodnje, bilo čega pozitivnog. Živi od EU i USA pomoći. Kako će tako opstati ? Koliko će trajati ? Od čega će ljudi živeti ? Da li će emigrirati ? Zdravstvo ? Penzioni fond ? Izolacija i nepriznanje s kojim muku muče i dalje! Mnogo ozbiljnije zemlje su pred kolapsom, bankrotom,itd., vreme će pokazati šta če se desiti sa ovom \"zemljom\".
P.osle ove g.orke pilu.le smiruje činj.enica da je sad na red.u odvaj.anje R.epublike Srpske...
vecina bosnjaka na kosovu su protiv nezavisnosti, vjerovao ili ne
@sss BiH ti je najnazadnije zemlja na svijetu. Svugdje se postižu dogovori samo kod nas konfuzije. U BiH samo čuda rješavaju probleme ili narod kad mu prekipi.
aeis... ili da se sakupimo pa udarimo na sipce ili priznavate to govne od naroda i kvazi drzave...nema sta tu da se vise trabunja...