Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav za bracu Bosnjake iz republike Sandzak
Još jedan RS?
To su Srbi islamske vjere ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nek ostane dole nemojte ga vracat
počeo srati ko i dodik, u ovoj državi svako radi na način da se onaj drugi ujede što bolje za guzicu, a niko i ne pomišlja da vidi kako narodi ovi preživljavaju, stoko bezobrazna.
BAkir opet ratnim stazama ! U Novom Pazaru pozivao na odcjepljenje Sandžaka ! Ipak ovaj put podržavam Bakira sa tim da u budućim ratovima on ide oslobađat Sandžak a ja ću navijat iz Trezora !
Balijanderi smirite strasti
sandzaklije hallal vam ti sda-ovci sto su vam dosli od nas.ako za Boga znate ili zadrzite kod sebe ili protjerajte dalje na istok ali nama ne vracajte
ovo je medjudrzavna saradnja po shvatanju sda
Balijanderi su poglup narod!! Kad si vidio Četalja da proziva Vučka kad dođe, uBih???
Opet diplomatski gaf. Ako je neko predsjedavajući Predsjedništva BiH, onda predstavlja cijelu državu i ne može ići u drugu državu tek tako, kao predsjednik stranke. Kad Vučić dođe nenajavljen i bez pratnje nekoga iz Predsjedništva BiH u RS, a Kolinda u Međugorje, prodaje se priča da nam otimaju komad po komad države. Analogno, Bakir, dakle, otima Sandžak od Srbije. Nije dobro.
100% si u pravu drug,ali na zalost to nas glupi Bosnjo ne vidi tako
Tebe babo kad vidi okrece se u mezaru
dovoljno je da procitam novi pazar i vec mi muka..
da hoce kaka poplava pa da vas sve odnese u kako minsko polje!
Imal ijedan komentator na Klixu da se obogatio otkako su Izetbegovići došli na vlasti ? AKo ima zaslužio je nagradu Klixa, samo nek dostavi redakciji dokaze o svom imovnom stanju 1990 i sada. JAsno mi je zašto Izetbegovići neće da sjašu ali zašto čitaoci dozvoljavaju da ih toliko jašu ? Pa i konj ima svoj životni vijek pa lipše ! A što se tiče Sandžaklija, obzirom da su se svi obogatili bez izuzetka u tom periodu , njima se ne dozvoljava učešće na natječaju za nagradu Klixa !
@Maconja Od dolaska pomenutih svi su dugovno prebogati, pa ih materijalno i ne interesuje mnogo. NAžalost, treba biti ko Izetbegovići i DOBRO MATERIJALNO POTKOVAN, a ne samo duhovno. ZAto nažalost otpadaš iz uže konkurencije za nagradu. A prosjacima ostaje samo da uživaju u vlastitom smradu !
E moji Bosnjaci Sandzaka umjesto da ovom covjeku date status pocasnog gradjanina N. Pazara vi dajete Vucicu
Jbt i jedan i drugi.
ISPRAVAK: *E moji Srbi, Muslimani iz Sandzaka umjesto da ovoj zivotinji date status pocasnog imbecila N. Pazara vi dajete Vucicu......... Stari mu je bio ratni zlovinac a sad je i na njega red......
ime naseg rahmetli predsjedika i nakon mnogo vrata otvara na dosta adresa, sadzaku nikad nije bio predsjednik al cuvaju mjesto u srcu za njeg za razliku nasih "patriota".
@BosanskiiSin ovi koji su tu, ne svi vecina su veci sinovi bosne od tebe, tebe koji osudu baca na prijateljstvo nas s velicinom s istoka i prijateljima nas.
diis preseli se onda u Sandzak i ne dipr sandokane
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ajmo se mi lijepo dogovoriti da Bakiru damo Sandžak, neka se spoji sa Kosovom, a mi da RS pripojimo Srbiji. Ionako sve vodi tome, a tako ćemo obezbjediti mir za naredne vijekove.
@BosanskiiSin smanji doživljaj SrpskiiSine, ko viso leti nisko padne.
@BosanskiiSin Bošnjak ili Bosanac je geografska odrednica. Prouči malo istoriju i ispitaj svoje korijene, pa ćeš naći da su stanovništvo u Bosni do dolaska Tuaraka sačinjavali jedino Hrvati i Srbi. I da ste vi koji se sada nazivate Bošnjacima potmci ili Hrvata ili Srba. I ne znam šta se bunite na te činjenice, to je sasvim u redu. Nisi ti kriv što su tvoji preci morali primiti islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)