Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4566 svaka cast za komentar.Sve isto mislim.
Irfane, promijeni malo tu delegaciju! Ima vijecnika koji su te podrzavali srcem, ovaj Deljković i Skaljic su to radili samo iz interesa. Sutra bi te prodali kao sto su prodali i bivšeg načelnika, zato pažljivo s njima. Delegacija si mogao biti sam ti i jos jedna osoba, sasvim dovoljno.
Dok trenutna vlada srbije aktivno zagovara ujedinjenje sprskog sveta u jednu drzavu, ovi nasi trojkasi sve do jednog trce im na noge ili u Bg ili u Banja Luku da kao o necemu pricaju. Koji su rezultati te vase silne price? Secesija RSa nikad blize.
Svaka čast, trebamo imat bliske odnose. Srbija je Bosni najbliža i to mnogo bliža od Hrvatske. Ja idem u BG često i vole nas tamo ljudi. Rat je bio i prošao trebamo gradit nove odnose zarad naše djece i buducnosti.
Ok to sve, ali prvo trebaju da priznaju i da osude sva ona nedjela sto su pocinili Bosnjacima, a ne da velicaju te ratne zlocince i da slave te zlocine.