Sastanak SEECP-a
0
Davutoglu stiže u Beograd
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne ser\'te klamfe, il ste ludi il ste naivni ili ce biti i jedno i drugo; svaki narod gleda vlastite interese, a pogotovo velike narode; zalybo ih nesto za bosnu bas ko i ruje za srbiju ili svabe za hrvatsku. e kad ima sta da se ushicari onda sve brat do brata; da parafraziram onog jedno mudrog covjeka bosanca, (kojeg domaci papci i lovci u mutnom optuzise da je bio genocidnih ideja) \'\'lud je to narod sto ne konta da je maloumno okretat se rimu, stambolu i moskvi,a ne kontat da su jedno drugom naj preci.
samo da vam se p.o.s.e.r.e.m. na portal i na sve vaše zbog zabrane komentarisanja ćlanka o silovanju u s.m.r.d.i.j.i.
Hajde Turc kad ce te vec jednom zavladati Balkanom i proglasiti Balkan demokratskom Turskom, znamo da je to pitanje vremena ali pozurite malo.
putopisac.com
Dolazi da mu ga Bota podudla obezanog
LJetos sam bio u Sarajevu na odmoru,tamo sam u Barama 3-4 puta trazio Sarajevsko mlijeko u prodavnici Drvo Promet i nikada ga nije bilo,ali je zato bilo nekoliko vrsta iz Srbije.......................
Ja ne kontam ove sto baljezgaju po forumu... pa sta vi ocekujete da Turci urade?? da prekinu odnose sa Srbijom?? a u po Sarajeva pjeva Seka, Jana i ostale vlaske kalasture... Da ne posluju sa njima?? a kod nas se jedva ceka da se kupi neka jana voda, neki perfex tariguz i ostali proizvodi iz Srbije... Vi ocekujete da oni urade nesto sto mi sami nismo u stanju ovdje baljezgate, a otvorite svoj frizider i prebrojte proizvode iz Srbije.. Turci su nasi iskreni prijatelji, i zele nam pomoci al mi prvo moramo u svojoj glavi da rascistimo i sami sebi da pomognemo prvo prije nego budemo drugog ista pitali...
Hoce covjek da vidi praunuke, sta se bunite...
Turci su odvratan narod koji gleda samo vlastite interese..
i ovi turci me sve vise iznenadjuju ali neprijatno
@commi no comment
Turci su krivi sto je u BIH ovako stanje. Da su potamanili sve srbe danas bi svi bili rahat. Sad ce koja milijardica eurica otici u beograd i srbiju a nama u BIH ce se javiti preko medija \"selam braci bosnjacima\" u bratskoj BIH.
Zar nece doci Nijazu Durakovicu na dzenazu? Fuj---J,E,B,E,M ti svakakve turke!