Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je 30 godina,za ovakvo ubistvo u americi bi zavrsio na elektricnoj stolici
@bosanac222 zasluzeno.
U Zagrebu kaze: Sudite mu jer je iz Bosne. A u Kiseljaku kaže: Domovina Hrvatska, mi smo Hrvati, sudite nam jer smo Hrvati.
Nema prevrtljivijeg naroda od ovih "BH Hrvata"
Znači ovi iz Kiseljaka kad dotjeraju cara do duvara priznaju ko su i šta su i odakle su...
Kako ih Hrvati mame i hrane kad im trebaju, a kad im stanu na žulj,ni 5 ni 6..već "marš nazad u Bosnu ti si Bosanac"...isto tako prolaze BH đikani po Beogradu...
Bravo Trebao je dozivotni zatvor
Eno sad iz Bosne........cccccc čudo nije rekao iz herceg bosne........ja ustaša što prde
Dobra reklama za Coca Colu
Čuj ti samo izjave oca.. Pa ubio bih brašno u tebi međede poremećeni, kako neko može to reći i podržati ubistvo? Pa da ti je sin, ne može to reći niko normalan.
Inače, bila je priča da je sutkinja prmila 10.000€ od ove debilne porodice, samo kako bi dobio najblažu kaznu. To je rekla majka ubijene. Jadno i tužno je sve ovo, djevojka ubijena pred kojom je tek život. Zašto vazda nevini odlaze tako brzo..
Smece i monstrum! Za ovakvo sto ne postoji kazna koju bi zvali pravdom, maksimalna je premala. Takav psihopata ne bi trebao nikad ugledati slobodu. Isto tako ne cudi od kakvog ljudskog otpada dolazi, roditelji nisu nista bolji. Sa svojim ispadom su pokazali o kakvim se ljudima radi.
sad su bosanci kad ih drugi osude uhhh monstrume
Sucut porodici ubijene.Sva sreca pa je sudjenje bilo u HR,jer da je bilo u BiH danas bi mediji brujali o ugrozenosti Hrvata u BiH i kako je ovo montiran proces jer je Hrvat.Sigurno bi i Kolindica sazvala hitnu sjednicu za nacionalnu sigurnost,a moguce i da bi F16 iz Izraela poletjeli prema BiH,a Covic bi vec proglasio nezavisnu drzavu Herceg-Bosnu..
Od koga ce otpast da valja?? Potice iz genocidnog plemena iz srednje Bosne i njima ubiti bebu ko tebi reci dobar dan!! Vec vidjeno u Ahmicima!
Znaci ako pojedinac ubije, njegov cijeli narod je isti?
@TittyTwister dakle zbog Muamera Topalovića koji je na badnje veče pobio cijelu hrvatsku obitelj kod Konjica treba zaključiti da su svi Bošnjaci isti...fukaro jedna
Da je neki dobar sportista knjizevnik bio bi hrvat. More mrs on je izrod nista vise
Cuj bravo tako si ga naucio odgoju kretenu
Neka se druzi sada sa Seficem!
Svakako im je isti IQ.
Stari je sa ovom izjavom sve pokorio Sude mu sto je psihopata a ne sto je iz Bosne Vi ste ocigledno uvjek ugrozeni,u Bosni zato ste Hrvati a u Hrvatskoj zato sto ste iz Bosne...😂😂