Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro se utemeljio pa niste više potrebni ni ti ni Darko Elez.
***te na stranu sto je kriminalac i sve to...ali koliko trebas bit pametan da uspiješ sve to odraditi.....inače čudno mi je ovo hapšenje dva tri dana ili koliko već poslije Vučićeve pobjede.....senzacija spektakl ....smrdi mi tu nešto..... ovo je on dogovorio sa Vučićem garant, tu će ga malo zahebavat ovi iz suda on njih i na kraju će on negdje uživati, dok će Srbi živjeti u uvjerenju da je u zatvoru, a vučić će ispasti veliki borac protiv korupcije.....mislim da su Vučko i Šarić dobra druga dva....ne znam možda imam bujnu maštu
Nisu oni tako naivini inace ne bi bili politicari i kriminalci. Ako gradjani imaju sumnju u ovo sto im je servirano, vjerovatno su njihove namjere malko drugacije.
?
Kad je konkurs za nova radna mjesta u Saricevoj firmi?
...izgleda će vučić šarićem umlatiti mnoge iz bivših političkih elita...
Bice ovdje svega! Al znas kako ide, cim pocnu da ti prijete likvidacijom porodice, a narocito djece, ti si tu ugasen druze. Nema tog mudonje na ovom svijetu koji ce se suprotsaviti nekome za koga zna da mu moze likvidirati djecu na najokrutniji nacin. Tako da ce i ovdje vjerovatno biti, tresla se gora rodio se mis.
Gotov si, druze Saricu. :) Ako su oni na polozajima, upakovace ti, sto god zelis. I sto ne zelis.