Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce on biti necija 'djevojka'.
kad crncima uvjek ispada sapun :)... valja se sageti i to dignuti ahahaha
Kakvi ba crnci . Stereotip. Bijeli i smedji guze koliko i crni
Faca klasicna kompleksaska.
Konacno malo pravde u ovoj zemlji!
Treba mu dozivotna!
ijaoj i na faci mu se vidi da je "mnoooogo zajeban". cccc majmun jedan
Klasična kombinacija osuđena na propast (dovoljno sliku samo da vidiš). Neka ku*ava izblajhana sa velikim dekolteom, kratkom suknjom i još kraćom pameću i "opasan" frajer čiju djevojku niko ne smije ni pogledati, jer on je ipak nabildao bicepse i ispuhao mozak i naredio djevojci da bude vjerna. Inače... Hjoooj.
Ovo je prava kazna,neka se nase sudstvo ugleda na komsije
nek se obijezbijedi vazelinom dobro,sad ce da bude j,.eban svaki dan i to 35 godina.
...definitivno na ovom planetu živi više vrsta bića...i to sa razlicitih planeta...jer ovaj svijet nije bas satkan od ljudskog roda...e sad ko su ljudi a ko vanzemaljci...to je ne bitno...al cinjenica jeste da smo razliciti a ne zbog fizickog izgleda...nego upravo zbog mozga i psihe!
ima ovakvih i kod nas. grad je pun ovakvih imbecilnih faca. isto se odnosi i na njihove djevojke.
Ukrajinka ? ;/