Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....memorandum II SANU na djelu.......negiranje svih srpskih zločina i dr.........jedino imaju teških gubitaka u onoj stvaralačko-lažovskoj organizaciji zvanoj SANU...........najprije umro stari tadić kada je sin izgubio izbore..........a potom i dobrica ćosić kada je vidio hrvatske specijalce kako spašavaju srbe u obrenovcu...........
"U Prijedoru je 1992. počinjen masovni zločin nad nesrpskim stanovništvom, koje je moralo, po uzoru na Židove u Drugom svjetskom ratu, nositi obilježja u obliku bijelih traka." .... znaimljivo,do prije tri godine dok nevladina organizacija nije izmislila bijele trake niko se od Bosnjaka nije istih sjecao niti ih je bilo kada pominjao u haskim ili bilo kojim dokumentima,isto tako ni danas se niko od gradjana Prijedora ne sjeca bijelih traka.Mnogo puta izrecena laz na kraju postaje istina a bosnjacima je svaka laz dobro dosla ako je usmjernea protiv srpskog naroda.
noju postoje ljudi koje niste uspjeli ubiti koji se sjecaju, guranje glave u pijesak nece pomoci
Gdje je bar jedna izjava ili sjecanje starija od tri godine bijelih traka ? Kako da ih nikada niko nije spomenuo u 19 godina ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pored svih genocida opet bosnjo nece doci pameti :) bosnje dosle da pomognu u Doboju srbima da se ne poguse,a oni uzvikuju noz zica .... a poplava izbaci kosti poubijanih bosnjaka... nikad pameti.....
naravno zare on meni sljivu,a ja njemu halvu :)
To i jeste zalosno sto ste srbi sinko. Niko vas nevoli osim rumuna i rusa.