Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bošnjacima koji ne ismijavaju žrtve i žele obilježiti ovo stradanje. Pozdrav vama od Hrvata.
Bosnjaci nemaju razloga da ismijavaju ove zrtve, to rade samo srbi i srbi koji se lazno predstavljaju kao Bosnjaci.
Kao Hrvat odajem počast herojima Vukovara koji su iz redova Bošnjačkog naroda branili Vukovar. Ramo Hrbatoviću i Ohranu Meriću HVALA VAM I SLAVA. I ove godine apeliram na Klix da posjeti obitelji tih heroja i napravi članak o njima.
I sad mi je ta slika u glavi, bila sam djete od 8 godina....strasno, prateci dnevnik iz tada blokiranog Sarajeva.
Sarajevo nije bilo blokirano kada je Vukovar padao.
Ti i ja generacija 😏
Goražde - grad heroj !!
U Vukovaru i Srebrenici je pocinjen genocid!!!
Jajare srpske,ovako ste i na BiH krenuli,žao mi samo sto Tuđman nakon ovog pruži ruku Slobi,da se udružio sa BiH satrali bi ove genocidaše,i još nek se zahvale Americi 1995 kad je Atif paša bio pred Banja Lukom bježe ko pi.ke ,da je papa Banja Luka ne bi bilo ni RS
Dragi moji Hrvati-Katolici,na danasnji dan tugujem sa vama kao Bosanac i kao Bošnjak. Nemoj te zaboraviti i necemo zaboraviti ni mi Bosnjaci. Sta nam je vojska JNA na celu sa Sbijanskim presjednikom Miloševičem uradila. Never for get Vukovar i Srebenica.🇧🇦🇭🇷 Zato ne nasjedajte na Covicevo i Dodikovo Bratsvo oni su braca po interesu.
nemoj te nam nametati komšića i njemu slične, konstantno zatiranje izborne volje jednog naroda je zločin ravan genocidu
Vlahu ne vjeruj ni mrtvom!!!
Pokoj duši žrtvama. No obilježavanje stradanja Vukovara recimo u Mostaru ili Gornjem Vakufu, od strane HDZ-a i recidiva HZHB je više nego povod da se od ovakvih sjećanja ogradim. Gledajući srušeni Vukovar meni pred oči izlaze slike još srušenijeg moga grada samo dvije godine kasnije.
moherc sta je hvo odbranio crni kukavce?
Nece da pisu o tome kako je citava stvar dogovorena kao i sam rat, grad zrtvovan da bi svijet sto prije prizno Hrvatsku nezavisnost! Dok su rusili Vukovar sklapali plan zaboodjelu Bosne! A narod ko narod topovsko meso svuda
Procitaj to jos jednom i pljuni si u facu djubre
E moj blento blentavi i treba vas sravnit blentave
Nikada ne smijete zaboraviti...gdje je doktor Covic na ovom obiljezavanju? ...on je vec zaboravio ili ga nije ni briga
Pokoj im duši. Čovjek mnoge stvari zaboravi pa je dobro podsjetiti se. Srbi gdje su došli genocid su napravili i na kraju opet sramotno popušili. Jos su oni napola divlji.
Da su bosanske patriote 18.11.1991 shvatili karakter tog rata i pravilno se postavili, danas ne bi bilo RS, a BiH bi kao i RH bila dio EU i NATO. Za vrijeme rata BH bila je iki neutralna ioi ćak na strani JNA. Rijetku su podrzavali Hrvatsku. A onda su u proljeće 92. pobjegli u tu Hrvatsku.
1800 protiv 30000, zvuči nerealno, da je ovo neki događaj iz povijesti star 2000 godina, mislio bi da je izmišljotina.
Cethnicki izmeti. Uvijek sa srbendama treba biti oprezan.