Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi realno pogledali stanje na terenu u Crnoj Gori mislim da bi za Crnu Goru najbolje rjesenje bilo da pobjedi Mile Đukoanovic jer je zemlju doveo na prag EU a i ima podrsku NATO-a a i gradjani su zadovoljni kako on svoj posao radi kako treba.
Đukanovic
Mjenjao bih Izmetbegovića za Đukanovića odmah,i još bih kao kusur dao čitavu kriminalnu SDA! Al naravno crnogorci su svjesni toga da je Milo vanserijski političar tak da nema ništa od ove moje maštarije...
Meni zaista nije jasna ovolika podrška Bošnjaka čovjeku koji je otvoreno podržavao RS 90-ih. Ajde i to da shvatim, ali vi imate neku totalno iskrivljenu sliku o CG. Pa ni da je napravio novu Švajcarsku, ne bi bilo normalno da je 30 godina na vlasti. CG je prezadužena, nekadašnja državna imovina poklonjena strancima i domaćim tajkunima, nekih 10-15% živi dobro, ostatak jedva preživljava. Jedino što cvijeta su kriminal i kladionice. Dug još malo pa 80% BDPa.
A Đukanović logično pobjeđuje, čovjek je lider vrhunske klase.
Mislim da bi pobjeda Mile Đukanovica bila dobra i za BIH zato sto je njegov stav prema nasoj zemlji pozitivan tj. podrzava njen teritorijalni integritet i prikljucivanje EU integracijama.
Čim su se riješili Srba krenuli su stazom uspona, ušli su u NATO, a Milo će ih odvesti u EU. DPS do pobjede.
Crna Gora je dobila nezavisnost dosta godina poslije BiH, a za svoj narod je uradila previše i Milo zaslužuje pobjedu jer je dobrim dijelom zaslužan za napredak CG.
Mile zasluzuje da pobjedi,on je dosta toga uradio za svoj narod.
Pobijedice onaj koga zapad hoce ,pogodite ko je to
Kriminalna banana drzava
Svi na Assada kako vlada 35 godina ,a isti slučaj i kod nas na Balkanu ,25 godina uvjek isti uzjašu.
Ramba za predsjednika. Ali šalu na stranu, Milo će sve redom pomesti. Veliki je to meštar i bandit.