Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Split i jest najugroženiji, samo se svaljali odozgo , skoro u Splitu gledam dIvljaci voze kao u Sarajevu. Eto šta nam ne rat donio Splićanima kamenjarce a Sarajlijama sandže Albance i IB.
Nadajmo se da ce Puljak dobiti protiv desnicarskog krezubog okota Mihanovica.
Došlo vrijeme da u zagrebu vladaju derposi i masoni.... Definitivna pobjeda soroša
Iskreno puno su mi drazi Dalmatinci od onih gore zagrebackih derpasa jer imaju antifasisticku proslost jer ih je dosta bilo u partizanima itd itd ali Dalmaciji opet treba da se dese Italijani da bi skontali da od Hrvatstva i Uss ta shaa nemaju nikakve koristi vec samo stetu. Kad se opet Italiji digne i krene na Dalmaciju, Dalmatinci ce skontati koliko im je valjala bivsa SFRJ i ovako su ih sada EU okupirali bjedom i siromastvom
Nema nista od ovih Qrats ili Banana drzavica (Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija itd) sve dok se ne okrupnimo sviracemo Qrtsu i biti predmet zayebancije MZ i njihovih pripravnika
sama činjenica da likovi poput hdz-ovog vice uopće mogu uopće biti ozbiljni kandidati na izborima govori o stanju svijesti u gradu splitu. jednom rječju debakl grada.
U Hrvatskoj se bira, sad bolje ili lošije pokaže vrijeme. Kod nas se čeka da Bake, Cova, Dodo kazu da je predratna situacija, da ne može biti bolje ako je neko drugi na vlasti jer jbg. živimo ko bubreg u loju.