Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalost velika, porodici saucesce i veliko strpljenje.
Kad bi u osnovnoj skoli bilo bar ucenje plivanja bilo bi i roditeljima lakse. Kao prvo, plivanje je zdravo a i djeci dobro dodje da se rasterete. Opet bi bila buka ku' ce mi dijete mokre glave hodati. Evo mene, ja sam i na minusu hodao mokre glave pa sta mi fali! Zimi na -5 skocim u more ili se natopim snjegom vani a onda u bazen. Zdravo je!
arakonda bez obzira na to bilo bi dobro da se zna plivat
Naravno da se treba znati plivati i da je zdravo. Ali ovo trcanje pred rudu je totalno bezveze. Iskreno meni nije realno da jedna osoba koja nije plivac ide 15 metara od obale.
Saucesce porodici, kad se desi tragedija svi smo pametni, al tad je kasno. Prezivio sam haman sigurno utapanje na vjestackom jezeru( bivsi rudarski kop) tako sad i na more kad idem dusek ne pustam od sebe, mada opet ponavljam kad je sudjeno tesko se ucuvati:(
Ko spominje grc? Da si ko 16 godisnjak dozivio usljed ludosti da si u jednom momentu na pola jezera(kisa lije ko iz kabla i gromovi), uz to malaksao od umora a struja ti ne da da plivas ka obali, i u tim momentima kako ti kazes na ledjima dok se boris da nos i usta drzis iznad tamne vode misleci samo kako nema izlaza i da ti se primakao kraj, dodirnes obalu. E da si to dozivio ne da bi gurao kraj sebe dusek, nego pedalinu.
@Modem33, utapaju se i vrhunski plivaci. Iz raznih razloga..
Nek' mu je vjecni rahmet!
E jbem mu , hocu li ikad otvorit internet i vidjeti nesto lijepo? Boze sto gine ova om;adina pa sta je vise ovo?
Ovo je trauma koja se ne brise :(
kad otvoris klix, mozes uzivo pratiti jedno 5 ratova, 3 zemljotresa, i par poplava..+ BH politicku scenu...mozes pasti u depresiju...zanemarujuci neke psihopate sa komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...bosanskim roditeljima...UČITE DJECU DA PLIVAJU OD MALIH NOGU...NE DOZVOLITE DA ODRASTU U KONJE KOJI SVE ZNAJU I IMAJU SVE MOGUČE DIPLOMEA LI NE ZNAJU PLIVATI...a u bosni ih više što ne zna plivati nego onih što ne zna čitati!
Znaci tebi je vaznije da neko zna plivati nego da ima sve moguČe diplome.Slazem se da treba znati plivati,ali ti je recenica bas glupa.
ili mozda da neplivaci ne idu na more ili iz plicaka. :$ "a u bosni ih više što ne zna plivati nego onih što ne zna čitati!" - sumnjam, nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest da ce ovo nekulturno da izgleda, ali: Sto ce koji k da roni? Da vidi koju ribu mozda? Nigdje veze.
kakav si ti kreten i debil za nepovjerovati..
jao..kad ostanem bez rijeci zbog ljudske gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SAmo da pozdravim odluku Klixa o smjeni Faruka Velea. Taj lik nigdje nije uspiod a se zadrži, a i Klix je zbog debilnih čalnaka i zabrane komentarisanja sve više ličio na Avaz. Nadam se da će ova redakcija biti demokratičnija.
i da ce banovati one koji vrijedjaju i sire nacionalizam, fasizam itd..
zlajapravaraja, natakrim ti staru, ja pa Muhamed Bešić, pa Tmislav Piplica. Ako ti se raspored ne sviđa obrait se NS BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)