Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO STE GOVORILI I ZA KOSOVO
ODE VAMA I VOJVODINA SMRDSKA BAGRO OSTACETE NA BEOGRDASKOM PASALUKU......
Dacicu, odakle toliki Srbi u Vojvodini i odakle su dopremljeni tu??? Naime, nakon Drugog sv rata protjerani su \"folkdojceri\", a na njihovo mjesto dosli Srbi iz Hrv,BiH i KOSOVA!!! Danas kazete da su vas Albanci \"protjerali\"? Lazete ko psi! Vlasti velikosrpske KP u Srbiji je razmjestila Srbe po Voj!!! KOSOVO REPUBLIKA!!! VOJVODINA REPUBLIKA podrska iz Bosne i Hercegovine!!!
Dacicu,VOJVODINA REPUBLIKA!!! Gdje ima dima ima i vatre!!! PAshaluku cete vi ici i tamo ces biti ministar!!! Canak za Predsjenika...REPUBLIKE VOJVODINE!!!
mrznja je bolest...lijecite se...
Za sve one maloumnike koji tvrde da \"treba da ode Vojvodina\", onda treba da ode i BiH u param-parčad... Da joj odu Republika Srpska, koja je već spakovala kofere, zatim da ode Hrvatska Herceg Bosna, pa neka ode onda i okupirana Cazinska Krajina. Za razliku od navedenih teritorija, u Vojvodini i za slobodu Vojvodovine su ginuli samo Srbi, i u njoj je uvek srpsko stanovništvo bilo većinsko. Vojvodina je srpska koliko god vama dušmanima to bilo mrsko da priznate ... Bolje brinite vašu brigu i ne prizivajte drugome nesreću jer će vam se vratiti kao bumerang ... a mislim da nikome više nije do toga da lete granate po Bosni. Dosta je bilo! Tišina!
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Životni standard bi znatno porastao među vojvođanima ako bi se zbližili sa Mađarskom. Uža Srbija je još od Miloševića regionalna kočnica prosperiteta. To se najizrazitije uočava po katastrofi koju je dugoročno Srbija zakuhala u Bosni i Hercegovini. Čak i danas mnoge javne ličnosti iz beogradske političko-mafijaške kuhinje najavljuju nove oružane agresije i etnička čišćenja kad se ukaže prilika, u Hrvatskoj, Kosovu i Makedoniji
VOJVODINA REPUBLJIK, HA-HA HA-HA
ISTI SCENARIJ PROPALIH SRPSKIH FA.SISTA I GE.NOCIDASA I TER.RORISTA KAO U SLOVENIJI,HRVATSKOJ,BOSNI I HERCEGOVINI,KOSOVU...LAZ,OBMANA,PRIJETNJE,OBRNUTE TEZE I LAZNA OBECANJA SAMIMA SEBI!ALI LAZ VISE NE PROLAZI NIGDJE-SRPSKA S.T.O.K.O!ZIVJELA REPUBLIKA VOJVODINA!
Očigledno je da ljudi koji ovde ostavljaju komentare nemaju blage veze o onome o čemu pišu. Prevladava mržnja, a ne racionalno razmišljanje. Da se malo bolje informišete shvatili bi da niko ni ne traži otcepljenje Vojvodine. Traži se veća autonomija, a ne nekakva republika. A iza svega stoje ekonomski interesi. Autonomaške stranke ne mogu skupiti ni 5% glasova na izborima, ukoliko izađu samostalno. Na kraju krajeva, u Vojvodini je 60% Srba, pa mi nije jasno kako Vojvodinu možete porediti sa Kosovom.
...hehehehehehehehe...Nesto mi poznat ovaj scenarij od prije koju gudinu,samo malo juznije... Ima ona stara...gdje se dimi tu je i vatra...
ovi što se raduju da će serbskim krmojedima ostati samo Beogradski pašaluk neka dobro znaju da će serbski krmojedi imati i Užičku nahiju ! nije šala !
srbi ne postoje, to je izmisljotina i laz, vi ste svi muslimani, a vi sto sebe nazivate \"srbima\" ste zavedeni i prevareni, neko vas slagao da ste nekakvi srbi,ma jok, kakvi srbi to ne postoji,nego vratite se svojoj izvornoj vjeri, ocistite svoju dusu i tjelo od zla i mrznje, vi ste muslimani i kad se vratite svojoj vjeri osjetice te mir i ljubav.
Tako je i tvoj sef milosevic-fas.ista govorio na Kosovu, pa im ukinuo autonomiju pa na kraju oni dobise nezavisnost, isto tako ce i Vojvodina i Sandza dobiti nezavisnost, zato ja se nadam da ces ti ili radikali pobjediti u smrdiji i tako ubrzati nezavisnost Vojvodine i Sandzaka.
Narode,ne lozite se na te morone.Daj da pravimo pare.Ima li ideja za saradnju.