Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miran budi kokosaru...
@jasamjatisiti, hanuma, hanuma, sta ima u mahali? Kokoske sve na broju?
drinsky i pačić o pravnim stvarima 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav kreten. Ministarstva vanjskih poslova su uvijek u ingerenciji drzavnih a ne nizivih nivoa vlasti. Ovaj prasac, ako vec zeli praviti budalu od sebe pred britanskim kolegom, moze staviti bilo ciju zastavu. Zemlju koju zastupa tesko da moze jos vise osramotiti nego je to vec ucinio.
I za kraj ga uhvati za "donji mikrofon" mu otpjevaj nesto na turskom...ti to najbolje znas...
I treba da uradi, neka se oglasi Izetbegović i Komšić, neka raju malo podignu na noge, stoka sitnog zuba, a i ona krezava, treba o nečem da vodi računa dok oni i njihove familije hapaju po Sarajevu i ostatku od 23% :D
Dcicu kopile siptarsko ti zelis dati stavimo srbsku zastavu u supalk kao i tvojoj familiji.jebeliti mamu zlocinacku.TEGBIR
I u srbiji se ljudi čude kako se ovaj zlotvor ,agresor Daćić nije našao na Haškoj optužnici koji je bio desna ruka Miloševića u organizaciji genocida nad Bošnjacima u BiH od 1992g. do 1995 g. i nad Albancima na Kosovu od 1998 i !999.g.
ti si kafanski idiot
S400 vas posmatra... :)
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
@lari5 Samo objasni odakle ti 50%?
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz i Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom je bio desna ruka Slobodana Miloševića 1999.god u organizaciji genocida nad Albancima Kosova.
Stavi racku u usta bolje ti je ..
novabila.com/2019/10/27/dacic-stavit-cu-lgbt-zastavu-na-sastanku-s-britanskim-ambasadorom-a-stavit-cu-ga-i-njemu/
http://novabila.com/2019/10/27/dacic-stavit-cu-lgbt-zastavu-na-sastanku-s-britanskim-ambasadorom-a-stavit-cu-ga-i-njemu/
Mali glupi zli patuljak.
Moćni Ministre, otiđi u Prištinu ( ako smiješ doći do granice ) i žali se. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dačić je u pravu.
Opet se pokušava preko već izgubljenog izvršiti trampa na račun zapadnih granica. Jel sad jasno zašto se Srbi naoružavaju i kome prijete, ništa novo, samo nove budale kojima stranački članovi Pete Kolone prosipaju šuplju, indoktriniraju i zaglupljuju kako bi novi rat dočekali sada ne samo nenaoružani nego i bez ikakve vojne obuke. Aferim!
@klixonja21 Albanski terorizam je ozbiljna pretnja Srbiji.