Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bi samo kavgu širili. Ja čudna naroda majko draga
Zar nije Baja heroj vas kamenjarskih srba?
drzave kao i gradjani imaju prava i duznosti a ovi danonocno samo o svojim pravima a duznosti kao nemaju
Odkud ovo prase iskoci na uranak???
Ima I pravo priznat zlocine I genocid
Ovi će fantazirati dok postoje!
Eno Vučić naručio pelene kad je u Hrvatskoj štampi pročitao sa će mu Hrvati vratiti istom mjerom. I to njega lično će ciljat.
A ko ti daje to pravo? Nemoj cackati mecku....nadrljaces...
hmm jako zanimljivo ,okupiras drzavu napravis genocid sravnas pola Hrvatske i jos tuzis one koji su se branili
Mozes tuziti vojsku hrvatske u kompletu jer oni su ti koji izdaju naredjenja. Ljudi u uniformi samo slijede naredjenja i oni odgovaraju vojnom sudu svoje vojske i nikom vise.
Srbija stiti zlocince koji su pobili djecu na tuzlanskoj kapiji
I avioni iz Srbije su bombardovali BiH
Ivice, puna vam je Srbija ratnih zlocinaca. Nemorate ih traziti vani. Ako hoces imena rado cu ih proslijediti. Ima tu i tezih psihopata pa bi i Srbiju zastitio njihovim hapsenjem. Primjera radi znam za jedan slucaj gdje zlocinac iz Foce koji je silovao djevojcice isto to radio u Valjevu! Eno ga i dalje slobodan hoda. Valjda mu je to nagrada za njegovo "ratovanje".....
Ovaj lik se ne cuke od kako su mu braća Rusi krenuli protiv tekovina Evrope. Inače je velikosrbin.
Zali boze zrtve , ali šta se trebalo bacati lizala ? Pa vi ste započeli agoniju i to na tudjoj teritoriji i to sa Jugoslovenskom Vojskom , halo mudra glavo bolesna
Imate pravo, al nemate petlju
O kakvim zlocinama ovaj govori
Hajde podnesi uuffff!!! Hoće li plate i penzije rasti?
Дачић је Хрват. Његов отац Десимир је Хрват с Косова, из Јањева. Тамо су рођени Ивица и његова сестра Евица. Десимир је радио као милиционер, али кад су почели немири са Шиптарима, пошто није био поуздан, пребачен је у Житорађу. Ето ко се представља као српски патриотa.
Ivica...deminutiv od Ivan... dobio ime po ujki Ivici Anicicu iz Travnika...inace hrvatsko ime...kod Srba je Jovan al se ne zove Jovica npr...Dacic..prezime porijeklom iz Preseva...albansko Daci...toliko.