Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno u Pristini sipci nakalemili vinovu lozu na vrbe. Ocekuje se rod jos slijedece godine. Nadam se da ste vi srbi od rijeci i da nikada ne lazete 😆
"A prvi su proglasili Kosovo za državu i narušili integritet Srbije", rekao je Dačić. Integritet je narušio tvoj, nikada " prežaljeni" šef Slobo i Mira mu ga! Naravno u svemu si ti nezamenljivi prvi potrčko! No za Albance je na vrbi rodilo grožđe, a tebi i tvojima " Malo morgen" da ćete Republiku Kosovo vratiti u Srbiju!
Ovaj primitivac Dacić ne poznaje rijećnik diplomatije isto kao i njegove kolege Vućić,Vulin i ostali iz vlade Srbije.Srbi nemaju elitu,to je seljačka populacija sa palanačkim mentalitetom. Priznali ili ne priznali Kosovo uživa atribute nezavisne države.Imaju svoju vojsku(sa Albanskom vojskom to je jedna vojska),imaju policiju,diplomatiju,carinu,pasoše,svoje školstvo.Između Kosova i Albanije nema granice.Unificiran je školski i energetski sustav.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ma,sve kandidate da pozovu na debatu, niko ne moze parirati Mirsadu Hadzikadicu, bez obzira sto mu se daje premalo medijskog prostora. Kako bi se razbila medijska blokada pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u narednom 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovoru u utorak 18.9. od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #ijasamiskra
ti vise na kosovo, neces vidjet osim na mapi,
Rodilo je,zar nisi vidio?
ehehehehhe...de ti zapjevaj jednu turaku pjesmicu...koja budala... i krelac
Slobina jajara, hahahahaha :)))
Politicka maskota definitivno najbolja sto se druge zemlje ne mogu pohvaliti....plese, skace, prica viceve cak i pjeva na raznim jezicima aferim!!
Sramota je da siptar Daca ne priznaje zemlju svojih otaca !:)))
Kosovo ce zato biti dio Srbije "kad na qurcu nokat naraste "
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Predsjedničko predstavljanje gosp. Mirsada Hadžikadića, pravo osvježenje Kako bi se razbila medijska blokada pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u narednom 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovoru u utorak 18.9. od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #ijasamiskra
...u limburgu mjesecu.
SonOfaGun, duduk niti piva, niti pjeva niti peva vec sere a uskoro ce i u hapsanu abd.
PAOK, serbska vojska je bila i u SL, CRO, BiH, i na Kosova ali sad je nema tako da nece je biti ni u Timok jel tako ili? nekad se to haman zvala kraina.
kraljicaTeuta Sigurno je bila srpska vojska u pomenutim republikama...ne lupaj!!!Svi pričate slične gluposti!