Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIZNAJTE KOSOVO !
@Carica hi hi hi mokri snovi
I vi Republiku Srpsku, moze tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PRIZNAJTE KOSOVO !
vidi face ko rozicno prasence,kmecanje na kub,to braco Albanci demonstracija sile nad skijama,samo ostro samo ostro
Ajde bre Dačo, gori si od bilo kog regionalnog Kalimera!
iako smo mi bosanci mučenici već 27 godina čak i nama postaje mučno od muke kroz koju danas prolazi srbija. ne možemo zaboraviti ni bratsku srbiju ni srbe koje smo kao braću voljeli, ali ne možemo se ni solidarisati jer ne možemo zaboraviti ni njene zločince i zločine, šta da radimo pitanje je koje raste i ne prestaje...udarili su krvavo bili na svoju braću takvom neviđenom okrutnošću da to nikako na dobro nije moglo izaći
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom.
Albanci sa Kosova su rekli da će robu umjesto iz Srbije kao do sada što su nabavljali zamjenit će sa robom iz Italije koja je jeftinija i daleko kvalitenija od srpske robe,takođe će nabavljati iz Albanije,Hrvatske,Makedonije,Crne Gore , Grčke i Turske.
Cuj ovo jevtinija,pa svi Hrvati koji granice sa Srbijom i BIH prelaze granicu kupuju robu i toce gorivo.Sjedi @Lari5 imas cistu 1.
gremlin i hibit, kepec... konpletan idiot ... zapevaj tu jednu za sultana ...pusti politiku ..
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rusi ce nam pomoci jer oni su nasa braca
Pored tolikih evropskih i svijetskih drzava, organizovanim atentatom 1914 u Sarajevu Srbija udje u istoriju kao izazivac svijetskog rata i za veliko cudo nakon miliona zrtava i pada sest carevina za to zlo bi teritorijalno nagradjena sa Vojvodinom Kosovom i formiranjem Jugoslavije pod srpskim kraljem u kojoj je zavladala nepravda stagnacija i siromastvo. Ali sad su nastala druga vremena.
Šta smo mi dozvolili, da sa srbima(zločincima balkana) ne priznajemo kosovo.
Samo Rusija bato!!!
Srbija bas kao i Hrvatska (koju su primili u EU) je civilizacijski zatucana, od UZPa do genocida. Istinske katarze nema. Paradox je onda zasto je EU primila Hrvatsku. Time je poslala poruku da su oni neka vrsta krscanskog bloka i da sami ne zastupaju "Evropske vrijednosti" sta god one znacile (vise niko nije siguran). S druge strane zatvarajuci vrata Turskoj (svom starom NATO savezniku) hranili su desne i extremne snage u toj zemlji tako im zabadajucu noz u ledja.
@simao21vatikan...
Jes' al' Hrvati nemaju Besu.
Zašto bi oni prekinuli blokadu, ako vi tvrdite da je to Srbija, koga muljate.
Nada se vaska pritisku EU na druge nezavisne drzave a sam negira genocid i ne zeli popustiti pritisku EU. Pogan narod skroz😠😠😠