Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mamu ti cetaljsku vi nesmijete ni da prdnete a kamoli sta drugo na kosovu,kakav bre afganistan spominjes.usraliste se 99-e
vid vid, serbskog rattnog zllocinca dacica, i desne ruke krepalog milosvica, licnog cuvara serbskih ratnih monstruma, karadzica, mladica i hadzica...!!! pao orao.....paaaaaaaaaaooooooooooooooooo
Kososvo je nasa zemlja SLAVENSKA
Eto Dacicu odmah si ih prepao......cim si im rekao da ce te sutra biti novi talibani !!!! Prvo im je mali Vuk lajo.....sad je stafetu preuzeo Slobin potrcko !!!!! Napravite vi jos koje sra-nje tu na granici pa ces vidjeti hoce li KFOR pucati ili ce se vas prepasti.......SIKTER !!!!!
sta reci? kakvu poruku poslati? kome? onima sto vide a necuju, onima sto slusaju, a gledaju ....
servima igra guza ko meduza :) amerikanci i svabe ih pomeli ko metlom govno pa se sada us**li od straha :)
zaošaprila?
ako si ti spreman za nelegalni neredi i spreman napasti,vjeruj mi da on ko se brani dvostruko je spremniji da upotrijebi oruzje.......zato ne igraj se vatrom!!!!