Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"peacemaker" ----- odmah nobelovu nagradu za mir
ko o cemu ku.va o postenju..
Ovaj covjek postaje toliko smjesan sa svojim ispadima da je to strano,pa zar misli da ce mu neko i povjerovati u to sto on kaze jer on svaki put je tamo odlazio zbog promidzbe svoje stranke a nikad radi onoga sto je kazivo.
Hohohohohohohohohohohohohoho koliko mi se cini da je Dacic otiso tamo radi promidzbe svoje stranke a ne sto se zalaze za mir na KIM
E moj Predsjednice vlade Srbije ocigledno si ti otisao tamo radi promotersva svoje stranke a ne radi toga sto si sam izjavio.
Po svemu sudeci da je Dacic otisao tamo radi promidzbe svojje stranke a ne radi gradjanstva koje zivi na KIM-u.
I Europa je konačno donjela pravu odluku i dozvolila posjet ..Konačno Kosovo i jeste dio Srbije.
Kao da novinari neznaju pravila na izborima ,pa postavljaju pitanja kao provokaciju.
Proteklo je mnogo vremena od kad nije bio na Kosovu. Pučanstvo je tamo imalo dojam ,da je Dačić nezaiteresiran za nihi njihove probleme . Konačno je demantirao takva razmišljanja.
Dolazili su drugi u ime Vlade . Sad je značajan trenutak ,a on će ga malo iskoristiti i svrhu promičbe svoje stranke !
Imam dojam da on gleda više interese svoje stranke ,nego pučanstva koje živi na Kosovu.
ma gdje je onaj mahniti kosovar da ga pitam ko mu se sve sece po kosovu :)
presao dačko u popove,ha ha kad morate da se krijete iza mantija ha ha
otkud mantije na kosovo?...zasto to nisi protjero? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma koga briga za šta se ti zalažeš....ja, a i većina raje vjerovatno zna da ne moraš ne bi ni bio tu. Kosovo vam je sada komšijska država i valja graditi kakve takve diplomatske odnose s njima, jer da su 90te svejedno bi bio na Kosovu, al vjerovatno sa tenkovima.
prvo nije dosetao sam i slobodno vec je cekao mjesec dana propusnicu da udje u drugu drzavu,NEZAVISNU,i to je moggao uci samo sa delegacijom popova.izgleda se prosvjetlio
Dobrodošao na Kosovo Dačiću i odneo lepe uspomene i podelio ih svojoj porodici i drugarima u Srbiji..
On se zalaze za mir?Znaci ako, nije kako mi mislimo bice rat,E moj Daco TU MUZIKU SI DAVNO ODSVIRAO.