Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali je naj()jača karika u srba! Svetla ih budućnost čeka?????
Šta hoće ovaj mali pinokio Ivica Daćić sramota srpke diplomatije.On i Vućić kao kompromis hoće podjelu Kosova ili ZSO kao srpska republika sa samo de facto 1 posto srba od cjelokupne populacije Republike Kosovo.
Albanci su jedini narod na Balkanu koji zna uzvratiti Srbima ono "iz prve ruke"
kme,kme,kme krmak
KOSOVO JE NEZAVISNA DRZAVA PRIZNATA OD MNOGIH ALI I DALJE NIJE NIGDJE, SRBI HOCE INKLAVE ALI DO TOGA JE TEZAK PUT??? JEDINO PREOSTAJE DA I JEDNA I DRUGA STRANA POPUSTI KOLIKO MOZE- PROBLEM JE U FOTELJAMA TACIJA I VUCICA, A AKO BILO KO POPUSTI SMJENICE GA NJEGOV NAROD.
Imali itko a da vama nesto kao ne smeta i ne radi a u biti nitko vas ne jebe 2% samo radi sta hoce dok vi kao nesto prigovarate!! Dopizdili ste I Bogu i Vragu
Kosovo je medjunarodno priznata drzava!!
Đikani su došli u takvu poziciju da mole za mrvicu Kosova, od priče vratiti ćemo Kosovo, cijelo, nikad pristati na kompromis, sad žele barem svoje enklave, i opet je nerealno, jer su sve njihove enklave okružene Albancima, dakle bilo bi difunkcionalno, a predstavnici Republike Kosova traže uključivanje Albanaca sa juga srbije u pregovore.
Je li realno očekivati da Bošnjaci ili potomci prognanih Bošnjaka ikada vrate otetu zemlju u Podravini i Posavini ?
Glavna prepreka da Kosovo maksimalsitički anstupa na SVOJOJ TERITORIJI ! UN ga neče priznati ! Sačekajte još 2 godine dok TRUMPu vidimo leđa PA DA VIDIMO HOĆEL !
http://www.zurnal.info/novost/21318/proizvodnja-bosanskih-haubica-povjerena-srbijanskom-trgovcu-oruzja
što mi sve to liči na ono što srbi rade u bosni, nije život čorava mačka, vrati se to na drugom mjestu. drugome loše misliti a dobrom se nadati ne ide to nikako, bar su vas u crkvi trebali naučili osnovnim principima ljudskosti.
Kad je Hrvatska odgvorila Olujom na ovu spiku SLOBINOG MALOG, ŽELJELA JE HRVATSKU BEZ SRBA KO HITLER BEZ JEVEREJA, što reče juče ŠEŠELJEV mali za gajbe !