Dogovor s Prištinom moguć
134
Dačić: Hašim Tači je taj koji treba da popusti
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cisto sumnjam da ce i novine moci izdavati al helem nejse mozda im to i dozvole!
Jedino sto je evidentno, to je da je Srbija dala sve od sebe da se dogovor postigne!
Za svaki dijalog i dogovor je potrebno da obe strane budu spremne na ustupke... Ne moze samo Srbija konstantno da popusta...
U ovom slucaju, deo odgovornosti snosi i Medjunarodna zajednica koja mora uticati na Tacija da se postigne dogovor....
Lepo je Vucic rekao... Niko osim Srbije nije spreman ni milimetar da popusti...
Dosta mi je vise Tacija i Siptara. Sve sto obecaju lagano ne ispune. Srpska vlada je dala svoj maksimum i pokazala zelju za postizanjem dogovora. Red je i da druga strana da bar nesto.
U Nikolica i Vucica verujem svim srcem, ali Dacicu uopste ne verujem. Kao ni Taciju.
Dosta je bilo ustupaka srpske strane. Vreme je i da albanska strana pokaze spremnost na kompromise.
Vezano za pregovore Beograda i pristine, uopste ne treba ista pitati Dacica. On svaki dan daje drugaciju izjavu. Jedini merodavan je predsednik Nikolic, koji cvrsto stoji iza svojih izjava.
Jedino gde se slazem sa dacicem jeste da Thaci mora da popusti. Valjda shvata da je doslo do kraja.
Tachi ne treba da popusti... on treba da popushi
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo?! Ako je Kosovo njihovo,zasto ga onda otimaju?! Ako vec mogu da ga otmu,ne znam zasto se toliko ustrucavaju?! " Matija Beckovic
Naci ce se vec neko kompromisno resenje. Nije nase da polemisemo na tu temu,pustite ljude da pregovaraju i da konacno i sa tim zavrsimo. Verujem da Vlada Srbije zna sta radi i da ce postici koliko toliko,pozitivan dogovor!
Srbija konacno ima drzavni vrh, Nikolica i Vucica, koji je u stanju da realno sagledava i resava probleme!
Zajednica Srpskih opstina na Kosovu i Metohiji sa jasno definisanim nadleznostima je solidno resenje za zastitu i bezbednost srpskog stanovnista!