Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Dačo? Provalila vas Priština da više nemate džebane za bilo kakvo hurčenje ni na vojnom, a još manje političkom planu! Skupila se Srbija, ko pamučne gače poslije pranja! A narod, srbijanski, nemože više da vas trpi! Biće opet u BG-u kao i Miloševiću!
Hasim Thaci- Penecilin za srbe
dodik....jedva cekamo da ameri odu sljedece je pleme sa karpata na karpate ahahahahs
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro je više Dačiću, ohladi malo. Srbija bi izgleda najviše voljela da u svakoj bivšoj YU republici ima po jednu Republiku srpsku. Ali to čak ni Rusima nije uspjelo, da u bivšim državama SSSR a makar negdje imaju Republiku Rusku.Možda u nešto u Ukraini.
Haha politicki slijepac je ovaj Dacic... Sta kaze SAD da izvrse pritisak na Pristinu zbog odluka koje su donijeli a te iste odluke su napisali amerikanci. I povrh svega oni zovu Putina u BG, onaj Vulin masta o naoruzanju iz Rusije i ocekuje da SAD njih uvazi? Srbija ce se definitivno smanjit jos, ima potencijala.
NIJE KACAVENDA PEDOFIL, ON SAMO VOLI MUSKE PUTER GUZE KAO NPR PJEVALJKE DACI😀😁😂🤣😀😁😂🤣😃😅
Ovaj pinokio primitivni Ivica Dačić -Daci bivši pravoslavni Albanac iz i Toplice-Istočno Kosovo(sada Srbija)čiji se otac doselio kao miliconer kolonista u Prizren da trenira strogoču nad Albanskim narodom je bio desna ruka Slobodana Miloševića 1999.god u organizaciji genocida nad Albancima Kosova.
Dačiću mani se politike i zapjevaj na turskom materinjem jeziku Osman agu kao što si Erdoganu pjevušio u znak zahvalnosti za ono 49% znaš ti čega 😂😂😂😂😂
Je li to onaj lik sta je likovao kada Kosovo nije primljeno u Interpol... DENIED 📢 HAHHAHAHHAHAHHAHA
Nema priznanja nema para od siptara ahahagahahahaga samo se cudim kako ne propadose albanci zbog poreza i bez srpske robe ahahahaha
Zna Amerika i bez tebe na koga treba izvrsiti pritisak...
Zna Amerika i bez tebe na koga treba izvrsiti pritisak...
sto bi vrsila pritiisak, da bi vi mogli kenjatiosrpstvu i dilati svoje robe na kosovo i zaradjivati a ovamo kenjali po svima.... suplja prica malog gremlina
Pritisno te Tachi, aBda!!
Sladak , a i pametan ovaj prasic..
Pa pritisnuli su ih, da naprave VOJSKU!!!!! Moze li veci pritisak?
Sva ova desavanja na Kosovu imaju za cilj da Srbe osveste da Kosovo više ne moze biti Srbija i da odlukama Prištine stave narodu do znanja , ne srpskim političarima , obicnom narodu koji nije upućen u sva politička desavanja iza kulisa , da se Srbija vise ne pita ništa na Kosovu . Niti moze da utice na procese dole . Budjenje i bolan pogled kroz prozor sobe na realnost napolju . To je nužno . Bolno ali nužno .
isto se dešva i u Republici Srpskoj . Ako malo bolje sagledate medije iz Federacije , povodom slučaja ubijenog mladića Davida , videćete da su vesti skoro indentične kao vesti u Srbiji povodom dešavanja na Kosovu . Komentariše se kao da se radi o potpuno drugoj susednoj državi , na koje Federacija i političko Sarajevo ne može nikako da utiče kao ni Beograd na dešavanja na Kosovu . To je bolno i nužno takodje i za sve narode u BIH , tj. U Federaciji . Posebno za Bošnjake .
a vidis kako su ovi Srbi prokleti, umjesto da kazu OK Kosovo je nezavisno idemo sad u NATO i EU ne nego ce oni se tjerat sa cijelim svijeto , prvo okruzeni NATO clanicama znaci nema Rusa, drugo ostati ce i bez Vojvodine i Sandzaka na kraju a trece izgleda opet pozeljeli uranijuma i sankcija pa da se pate