Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je nezavisna drzava, priznata od 2/3 zemalja svijeta, natjece se na sportskim takmicenjima, clanica je nekih organizacija... :D KOSOVO JE NEZAVISNO
Budala ima svagdje , nisu tu krivi kosarkasi... to su dijasporci kao i ovi na klix sto uvijek na neki rat pozivaju, naj.ebem im se mame
REPUBLIKA KOSOVO REPUBLIKA SANDZAK REPUBLIKA VOJVODINA :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kosovo je gotova priča. Samo nijedan srpski političar to nikada neće priznati, jer bi mu karijera odmah završila.
Ja kao Srbijanac jedva čekam da Srbija prizna republjik Kosova. Pun mi je kura* te radioaktivne septičke jame.
Kosovo je imalo stupanj političke autonomije koju je Milošević ukinuo. Hrvatska je većinskom voljom građana izašla iz Jugoslavije, kao i BiH, premda su Srbi u BiH konstitutivan narod bili i ostali, ali se nisu pokorili volji većine. Srbi nisu u HR i BiH imali nikakvu autonomiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na Kosovu je od 1999te spaljeno ili uništeno oko 150 manastira. Za to nije odgovarao ama baš niko. Tako da mi nije jasno kakvu kulturu oni žele da zaštite ulaskom u UNESCO.
Kosovo je sprdacina od drzave ili tacniji naziv nato baza. To zna i rus i hrvat i bosanac i nemac i sto je najvaznije siptar. Amerika je stvorila kosovo zbog svojih interesa,ali svima je jasno, kada amerika iskoristi ono što joj treba to pusti niz vodu kao govno. Dragi kliksovci, nije bitno kada za 50 ili 100 god videcemo cije ce kosovo biti. Samo cekamo da amer kaze, posto vidimo da je evropi pun kur.. kosova, cao, jebite se.
Crveni Kmer daci ti ja traktor ako treba obezbedicu i za tvoje sunarodnike pa se selite za Siriju Avganistan Iran Tursku.Tamo vam je sigurno bolje!
Sin BosnePonosne mozes samo sanjati o nezavisnom Sndzaku i njegovom ujedinjenju sa BIh kao i o nezavisnoj Vojvodini.
Crveni Kmer to ce biti a vi cete ostati crna rupa Evrope
sad ce Albanija aplicirat za ucesce na Euru 2016...
Moraju oni zastititi njihove bjele kapice jer malo malo pa im se kakva ptica posere na njih...
Kosovo da ista valja nebi toliko ljudi bjezalo iz njega. Nadmasili su cak i cigane po broju prebjega i trazilaca laznog azila, a da ne govorimo sto su 90% politicara ratni zlocinci ili kriminalci na Kosovu.
Hahaha.
Zivela nezavisna Republika Srpska
Referendum o otcepljenju!
Sta je babi milo u snu joj se snilo :D
Ovi sto prizivaju nezavisni Sandzak I vojvodinu mogu samo da sanjaju kao i oni koji to pokusaju jer se zna kakva ce ih sudbina snaci.
TAkodjer znaju i oni koji prizeljkuju nezavisnu RS.
Jer ih moze ponovo traktorijada zadesiti,ovaj put mnogo opasnija.
Sad ce nas Cemal da kucu tj pekaru unovci preko unesco-a !
Znaju li sipci ista sami napraviti ?
Dacic na aparatima ako je ijedan aparat ostao ;)
Ima on tih Haparata u podrumu, nakro dok je bio Slobin dupelizac.
Kakve vi veze sa Kosovom imate? G. Dačiću!
Vjerovatno vise nego albanija .