Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@snap,ološ te jutros obuo,samo kažem da nema stavaranja države a niti nacije na mantrama.lažima koje ponavljate po sto puta da bi postale istine,zašto vadite iz konteksta stvari i ne objavljujete cijelu istinu a ne samo dio koji vama odgovara,providni ste i zato je svijet digao ruke od vas,što je najgore i mi ostali smo u istoj državi i moramo trpiti zaostajanje u svemu spram EU i ostatka Balkana,..
Kako godkod njih tužilaštva rade i hapse premijera,gradonačelnika,državne službenike
Robin na aparatima..
Cini mi se da je ovo Plenkovic prvo izjavio pa se onda DORH oglasio, a Milanovic se izgleda pronasao u ovom. Ovaj Milanovic bi Vucicevim stopama, jos da mu je da stavi svog covjeka za premijera. Znaci puca na apsolutnu vladavinu. Komunisticka posla.
Pa Plenkovic je obicni seoski primitovac. Milanovic kada je slusao Branimira Stulica ovaj je muzao krave. Ova dvojica u istom rangu ne idu
@Bombonica2305 milanović je đubar ko i alijno potomstvo.