Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta Bošnjaka,vjerujem na hiljade ima dvojno državljanstvo tj. BiH i HR. Zašto samo 1 mjesto u saboru? Ako se intenzivno krene s kampanjom, pa ako nama hercegovci iz ZG mogu glasat,može i Bošnjak iz Krajine za HR Sabor.
Eee treba da se dogovorite STA ste??? Jeste muslimani ili bošnjaci???fino ti čovjek objašnjava.
Mirela Ahmetovic je vec u Saboru ali ona je SDP
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pošaljite Željku da vas predstavlja haha
20.000 Bošnjaka "bojovnika", preko 1.500 poginulih iz postrojbi HV. HVALA LIJEPA NJIHOVA!
Sad ih malo zaebavajte tamo ko oni nas ovdje
Stariji Golf III od njihove nacije
@gooUser025, bolje bi ti bilo da šutiš, kad ne znaš šta govoriš!
Toliko Dati Hrvatima u Bih
Konstitutivni Bosnjaci😁
Jel ovom bedaku problem sto se pojedini izjasnjavaju kao hrvati islamske vjeroispovjesti?
Tesko se Bosnjacima kad nas predstavljaju Konakovic Niksic i Lazni Bosnjak Zukorlic itd
Naziv Bošnjaci izmislio je Alija Izetbegović, i to tako da je ujutro govorio da taj naziv zatire identitet muslimana, a navečer se predomislio. Tak se naziv ugurao u Daytonski sporazum, a da ga nijedan drugi pravni dokument nije ozakonio. U Hrvatskoj su muslimani dobili pravo izjašnjavanja za vrijeme SFRJ, sad ih po džamijama tjeraju da se izjašnjavaju kao Bošnjaci, a one koji to neće nazivaju izdajicama, i još traže da se brišu iz popisa mimo njihove volje.
Zanimljivo sve mu smeta,pa jarane dogovorite se konacno tko ste i sto ste kao prvo ,kao drugo kao grupa ljudi koja je prvenstveno dolazila na prostor HR trbuhom za kruhom kroz prosla stoljeca posebno unazad 5,6 desetljeca nemozes poricati poprilicnu zastupljenost Muslimana i Bosnjaka u svim porama javnog i drustvenog zivota HR od mjesta portira u Capragu do mjesta sveucilisnih profesora ,vrhunskih strucnjaka u polju medicine do vrhunsl
Tko li ono dokinu Stranku Demokratske Akcije u Hrvatskoj??? Potanje za milijun Maraka!
Zelimo da sami sebi biramo predsjednika u Hrvatskoj
Covjek govori o manjinskim narodima u HR a pricu neko svodi na vjersku ravan. To dvoje nema veze. Najmanje pola miliona bosnjaka ima HR pasos. Jedan predstavnik u saboru je malo!! Samo naprijed
OVO JE FLEŠKA NE NASJEDAJ BOSNJO NA KONJAKOVICA I RADONCICA PUSKURCE USTAŠKKKEER