Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizi se Balkan zaustavite ove laži !!!!
Dzaba sto si ti doktor i kazes nesto kad se nadje mangup sa tri razreda srednje da pametuje šta i kako...
Ovako funkcionira vlada EKSOpERATA podržana popovima !
Sad se vidi da vlade širom svijeta ne samo da se u sudstvo miješaju nego pišljivom epidemiologu ako joj je to u interesu. Ako je struka rekla, sta se javljate? Bar je bjelodano da se svaka vlast sve pita. Najbolji su primjer Predrag Kon i Kisićka. Izgleda ni drugima nije mane.
@chelo zato sto neke epidemioloske mjere u drzavam koje nisu razvijene i tanista vlast ne placa nista, ljudi mogu ostati bez poslova, stanova zbog kredita itd. A ako se to dogodi, onda ode sve u k i epidemioloski i ekonomski.
Ma samo im kafići problem, nek oni zatvore svoje opštine i vlade, nek se ne okupljaju i ne primaju plate, kako ih nije sramota, narod je lud trebaju se svi dići ili svi radimo ili niko, pa jel?