Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudo im nije mrsko slaviti ?
To kralju
CRNOGORCI BI VOLJELI DA SU ZMIJE...DA LEŽE A DA SE KREĆU
WALTERE HITNO JE POTREBNO VECI BROJ LEKTORA DA MI CHUNU ISPRAVE NESTO SE ISKRIVILA A TEBI DAJEM PREDNOST NAD OSTALIM KANDIDATIMA.
Zahvalite Bošnjacima i Kosovarima u CG na tom'
Ministarstvo rada Crne Gore. Hahahahahahahahahahah 3 neradna dana hahahahahahahhahahahahahh
MANJE DRZAVE A DA VISE SLAVE NISAM VIDIO CESTITAM KOMSIJE VAM DAN DRZAVMOSTI
Nauci pisati!
jedan manji dio njih (uglavnom sa juga crne gore) , okupljen oko književnika jevrema brkovića, protivio se agresiji jna i rezervista na jug hrvatske potpomognut vučurevićevim četnicima. dužan sam reći, da se zna!
dan čega? zajedno sa četnicima su poharali jug hrvatske, popalili sve do čega su došli, daleko im lijepa kuća....
3 dana neradna hahah
cuj priznati na berlinskom kongresu pa zar djetici poticu od berlinskog kongresa :))))))))) simijurija,znaci da nebi svaba i rusa nebi bilo ni crnogoraca ahihihihihhihihihhihhiii
Oj svijetla majska goro... Kako su krenuli uskoro Ruska jadranska republika ;) Haj nek je sa srecom.
Iskreno im želim da se pokrenu i razviju koliko god je to moguće. Sretno susjedi.
državnost na papiru, u praksi banana država koja o ničemu bitnom ne odlučuje.. ko i bosna i ostale zemlje na balkanu.
Po tebi trebali su ostati u državnoj zajednici sa Srbijom onda bi baš odlučivali o nečemu al' u curku tek bi onda bili u banani.
to si ti rekao ne ja. torpedista zašto donosiš mišljenja u moje ime. zaključak koji si ti donio čak nema ni osnovu da se donese jer sam ja u postu naglasio da je i srbija banana država. da smo mi svi na balkanu banana države je jasno ko dan. nama drugi govore kako treba glasati u skupštini un-a i.i negdje drugdje i mi to radimo. kako kaže tata nato i mama brisel tako i mi radimo bez obzira o komu ili čemu se radi.