Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ kjafir - vjeruj sta hoces, pipo je retardirani nacionalista. a vjerovatno si i ti dok pricas to sto pricas.. ranije je za takve kakvi ste ti i pipo postojao jedan lijepi otok, goli otok! a bice opet kjafire i pipo, bice! kad li tad li! a kad proradi, ima da bude prometa ko na bracu i hvaru u sred sezone!
pipo je turcin koji samo kaze ono sto vi skoro svi mislite. i takvom kakav je kreteen odajem veci respekt nego vama pritajenim kurrvvinim sinovima. sa njim si barem nacisto da ga se treba pripazit i cim se ukaze prilika skratit mu njegove mentalne muke za razliku od vas suncokreta i prelivoda koji nam cijelo vrijeme pokusavate prodati muuda za bubrege.
nekada je bolje da šutiš... nije duhovito uopšte
Nije bitno kako - 2 pravoslavca manje BiH4EVER
A po cetvrtoj verziji obojica su izvrsila samoubistvo. Peta verzija je da su ih ubile tasta i zena-svaka svoga,naravno. Sesta-pistolji su sami opalili. Sedma - novinar je sve sanjao. Za osmu verziju - treba sacekati sta ce reci Dzemila. Pa dajte ljudi,kakav vam je ovo clanak.
@Mate Bosnjak gloop si ko koorac.
a ja sam kriv jer sam kroz GORSKI VENAC Crnogorce naučio MRŽNJI pa se sad rokaju međusobno!
O Boze...ovo nema ni u Bosnjakistanu!