Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo CG. Historijski korak
Његош о Бошњама!"Куран им је очи извадио, куран им је образ оцрнио; код њих нејма душе ни образа који не би за куран умро. То је њина кукавна светиња. О свободи и о народности у њих нико поњатија нејма; у гроб су их обје сахранили."
Šćepan Mali, Dejstvije drugo, Javljenije jedanaesto,stihovi 827-833 ………………………………….. Što budalis,jadna Bošnjačino, Da li čuo ušima nijesi? Opsova nam vjeru i proroka, a opsova kuran i sultana u sredinu ov’like ordije, a upravo nama u očima što će reći sva naša ordija kad začuje ovo pogrdjenje? ………………………………….
Da je vječna Crna Gora !
Osporavanje nezavisnosti cg je itekako prisutno
Srbija i Crna Gora su se razvele na kulturan i civilizovan nacin, bez nasilja i politickih i bezbjednosnih nestabilnosti. To je cinjenica.
Da hoce bog’do cerogorci i kosovari objsniti našim debilima kako se vodi drzava, vrijedilo bi nema tih para… ovako masi nesposobnjakovici ko fol vode drzavu a nisu u stanju nacrtanu ovcu cuvati da ne pobjegne…. E zba se ko je korumpiraniji i nesposobniji ODRON
Važno da se iz svake kafane čuju četničke pjesme Miljana Miljanića!Na 80% teritorije su većinsko stanovništvo Srbi gdje ako rečeš da si crnogorac odma te premlate!😂🤣😂🤣👍
kako je to ime miljan miljanic ko iz srpske adaptacije price hansa kristijana a.
Malo njih slavi
Poslusajte centralni dnevnik Kako bakir pravi bosnjacku drzavicu i ako u tome uspije priheti nam nestanak postacemo palestinci
Karakter Srbije kao drzave se najbolje ogleda u cinjenici da su oni nakon I svjetskog rata okupirali zemlju i narod koji je izginuo na Mojkovcu spasavajuci njihove guzice prilikom povlacenja prema Albaniji.
Nema povratka sad su NATO a i sranje ste im napravili ljetos. Svjedocio sam na moru kako su psovali Srbe.
U ratu su bili gori od Srba.
Prijatelju i oni su bili agresori.
Sretan dan nezavisnosti 🇧🇦🇲🇪
I vi ste bili agresori nije mi vas zao