Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako imate malo mozga da ukapirate tekst znali bi da se radi o Romima
Hehehe, garant je i tata omrsio brke :D
Igram nekidan online poker na americkom sajtu, kad neki tip iz cista mira mi suje tursku majku, i govori kako sam srbin musliman. Kako onda teziti pomirenju kad je to dijete odgojene da mrzi, i u sljedećem ratu ce se prvi istaći među zločincima.
Kakva glupost!! Gdje je to bilo? Prvi put da cujem, jos mi je nana iz istocne Bosne. Bullcrap! Koliko poznajem price od prije iz istocne Bosne (a poznajem vrlo dobro jer me interesiraju) ljudi su popilicno ksenofobicni. Bilo je vec big deal sto se moja nana udala u Posavinu, a kamo li da bi roditelji \'\'prodali\'\' kcerke Albancima. Udati se za Albanca je tada bilo tabu, jos uvijek nije rado prihvaceno od roditelja zbog njihovog mentaliteta. A pogledaj btw svoje Srbijanke, urade operaciju da lice \'\'virgins\'\' pa prodaju svoju nevinost za par tisuca eura u Dubaiu Arapima. Pisu vase novine i vasi ljecnici.
@realista To su tvji rode tvoji srbi i najdes se ti mosanja kretenu.
Recesija, pale cijene i na Kosovu vidim...
halo ba mosnje, pa nisu crnogorci srbi-crnogorci su crnogorci, a ne srbi! Srbi sa ovime nemaju ama bas nikakve veze, e jeste neinformisani......
@realista Gledaj rts pa ces da vidis kako kupuju tvoji masovno albanke i to za 200e ali da je salje u guste leti kad ima da se radi sijeno, znas koje neveste svake hefte po jedna....
bolje bi mu bilo da je te pare da šintorima da likvidiraju 900 pasa skitnica
HI...HI...HI,sta je to cudno-pa moje komsije muslimani u Istocnoj Bosno 50-60-tih godina Siptarima prodavali zene za vrecu brasna [doduse bila su to gladna vremena] -prodali su moju drugaricu iz skole -prodali su dvije pustenice -prodali su dvije sirotice itd. Siptari dodju,nabildani u atletskim majicama i kupuju.Mogli su kupiti najljepsu muslimanku za pare STA SE SADA VI BOSNJACI IZCUDJAVATE KADA JE POLA sIPTARIJE VASA RODBINA..
Ima li ih jos?
PA JE LI MOGUĆE DA SE OVO DEŠAVA U 21,VIJEKU,GROZNO1
pa nije puno. Valja li cemu, da i ja sebi jednu narucim?