Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakit od 100000 eura a ljetujes u BULJAricama,boze me sacuvaj i sakloni
Ovo mi je drago procitati. Papcine posle na odmor i nose nakit tolike vrijednosti. To zaista mogu samo teski primitivci. Treba ih mlatiti po usima gdje stignu.
Zato cetalji idu da ratuju za bracu ruje zbog nihovih para i nakita, da ih opljackaju ko sto su oljackali od 92 do 95.
Ovi neandertalci opljackase, silovase i pobise sve turiste. DBd im vise niko ne dosao!?!
Prvo treba kazniti graničnu policiju Crne Gore koja je dopustila unos tolike količine nakita bez prijave i osiguranja. Ako to ipak nije dopustila (policija) onda je nakit svakako osiguran i sve je u redu. Drugo, ovaj KLItoriX nikad neće biti ni "n" od news portala, sto dokazuje i sam naslov koji je neki vrli KLIX-ov kriminalistički novinar napisao, gdje se KRAĐA zove PLJAČKOM. Razlika je ogromna, jer da je ovo pljačka, onda Rusi ne bi bili na plaži u BULJARICAMA (:)) već u apartmanu iz kojeg su opljačkani, a oni (Rusi) bi bili vjerovatno OPLAVLJENI OD BATINA koje bi zadobili prilikom pljačke i pokušaja zaštite (svojega) nakita. Obzirom da je ovo KRAĐA, a ne, ovo ponavljam namjerno, PLJAČKA, onda niko ne zna ništa... Osim što zna onaj ko se opario ili ti OKITIO sa 100.000€ vrijednim nakitom koji će prodati za 30.000€ i zivjeti par dana u BULJARICAMA (:)) k'o GROF OD RUSIJE!!!
Sad ce Putko da usmjeri rakete prema vama.
Jadni rusi, sigurno su ovo pošteno i krvavo zaradili...
koliko znam kod rusa samo zene i djeca idu na plaze a muski ne izlaze iz soba i neodvajaju se od vodke
Sica za Ruse, bogatstvo za nas...
Nije mi normalno da neko nosi sa sibom yoliki nakit alu je jos nenormalnije da pojedini pozicaju na pljacku. Nisu svi bogatasi lopovi I pljacka je nemoralna bez obzira od koga da krades. Nije ni cudo sto nam je drzava u banani kad nemamo osnovnih moralnih vrijednosti.
šta ti je lave ba, đeš na Rusiju?
Na*** ste. Sad će vas Putin anektirat'...
Ma ko god ima nakit vrijedan 100 000 eura na moru, treba mu guzove derat...
Neko se baš uhljebio. Guta je to
Fahrini zemljaci, ako budu ko Fahro, reci ce da su im poklonili. A za ove se ljudi ne brinite. Ko ima ovoliko vrijedan nakit da ga nosa po plazama i ostavlja po sobama apartmana u drzavi gdje su rodjeni i obuceni neki od najvecih kriminalaca, taj ima sigurno milione i milione zaliha, tako da ovo nece ni osjetiti.
Dosadi i lezat', red je da se nesto i uradi.
Mozda je i zvrcka sa osiguranjem...